Grote hoekbank online

Grote hoekbank online

Grote hoekbank online
                                   Grote hoekbank online met hier de Hyacinth in een kleine ruimte

Wij van de-bankenfabriek hebben een serie grote hoekbanken online die je helemaal zelf kunt samenstellen. Elk  model bestaat namelijk uit meer dan 18 elementen waardoor je de grootste hoekbank kunt samenstellen die er bestaat. De foto hierboven is gemaakt bij de klant thuis waar de voorkamer een tv kamer moest worden voor het hele gezin. Echter in zo’n kleine ruimte kun je wel een 2 zitbank neerzetten maar daar kun je niet gezellig met 4-6 mensen een film bij kijken. Hierdoor hebben wij samen gekozen voor een grote hoekbank online waarbij de bank de hele ruimte bevat. Lekker chillen voor de televisie met een zak chips en wat drinken met z’n allen.

Grote hoekbank online
                                            Grote hoekbank online met een moderne bank

Bij deze klant zijn we naar het HTC te Nieuwegein gegaan. Dit is het grote meubel inkoop centrum voor de detaillist. Hier staan diverse leveranciers met hun producten waar wij met de klant heen kunnen als de klant er niet geheel uitkomt in onze eigen showroom. Slaag je op het HTC niet dan slaag je wellicht nergens. Deze klant zag deze prachtige moderne grote hoekbank van een zeer bekende ontwerper en was direct verkocht. op de achtergrond zie je nog een mooie 8 deurskast Square staan met vier laden van onze andere site www.fabriekmeubels.nl.

Grote hoekbank online
                                                        Grote hoekbank online

Bent u nou ook op zoek naar een grote hoekbank maar weet niet of deze wel of niet in uw ruimte past. Neem dan gerust contact op met onze helpdesk. Zij staan u zeven dagen per week te woord met al uw vragen. Maar ook voor het maken van een showroom afspraak, waarbij wij u verzoeken een plattegrond van de woonkamer mee te nemen, of voor het maken van een afspraak dat onze interieur specialist bij u thuis komt, geheel vrijblijvend, om samen met u tot de ultieme grote hoekbank online te komen.

Help-desk 072-5616126

Kijk ook eens op;

Fabriektafels.nl

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

De-interieurspecialist.nl

Grote hoekbank online
Al onze banken worden professioneel bezorgd aan huis.

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.