Grijze bank

Grijze bank

Je bent op zoek naar een grijze bank en via deze zoek wijze ben je terecht gekomen bij de-bankenfabriek. Wij hebben bij de-bankenfabriek keuze uit design banken, landelijke banken en moderne banken. Al onze banken zijn in alle denkbare stoffen te stofferen, waaronder je ook jouw perfecte grijze bank kunt creëren. Wil je een licht of donker grijze bank? In een landelijke stof of juist in een op dit moment erg populaire rib stof? Je zegt het maar wij hebben keuze genoeg! Ook in verschillende soorten modellen te leveren. Denk je aan een 2,5 zitbank of een bank met chaiselounge of misschien wel een hoekbank? Het is allemaal mogelijk. Op onze site van de-bankenfabriek hebben wij een unieke configurator die jouw grijze bank alvast in zijn geheel kan laten zien. Voordat hij nog gemaakt is. Je klikt op het model, de stof en de soort pootjes voor onder de bank en voilà hij verschijnt in beeld!

grijze bank
                                            bank zelf samenstellen waaronder onze prachtige grijze bank viool

Mogelijkheden

Wij hebben ook de mogelijkheid om naast het zoeken en eventueel bestellen van je grijze bank via de online winkel, een bezoek te brengen aan onze showroom. Omdat de klant vaak voordat hij/zij overgaat tot koop graag wil proefzitten hebben wij ook een showroom die 7 dagen in de week op afspraak geopend is. Hier staan de verschillende modellen opgesteld zodat je naar hartelust kunt kiezen welke bank je het beste past. Voor het maken van een afspraak is onze helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 uur.

helpdesk 072 5616126

grijze bank
                                                                    grijze bank Azalea in populaire rib stof

Ook kun je gebruik maken van de banken service aan huis. Wij nemen dan de bank waar je voorkeur naar uit gaat mee en zo kun je in je eigen woonkamer bepalen of de bank de juiste is. Besluit je tot koop over te gaan dan betaal je voor deze service helemaal niets en anders een onkostenvergoeding van 50 euro.

grijze bank
                                                    sfeerfoto van een grijze bank bij de klant thuis

Bezoek ook eens onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting.nl

fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.