gratis interieuradvies

Gratis interieuradvies

Gratis interieuradvies

Tegenwoordig is een gratis interieuradvies niet meer weg gelegd voor alleen de rijke van ons land maar ook bereikbaar geworden voor alle lagen van de bevolking. Of je nu een lowbudget of een midden inkomen hebt, en uiteraard een top inkomen, iedereen kan tegenwoordig een gratis interieuradvies laten geven door een interieur specialist. Hans Gonggrijp heeft dit vak al onder knie vanaf zijn veertiende en geeft sindsdien een gratis interieuradvies. Uiteraard hoopt hij met dit advies dat de klant hem het interieur met meubelen, gordijnen, zonwering, of vloeren gunt waar daar ligt zijn verdien module. Hij geeft interieur advies op basis van een modern interieur, landelijk interieur maar ook een klassiek of romantisch interieur. Eerst kijkt hij naar wat de smaak van zijn klant is en zijn budget om vervolgens een kleuren combinatie samen te stellen geheel afgestemd op basis van de smaak van de klant. Is de klant enthousiast dan neemt hij de klanten op sleeptouw door het gehele land om het ultieme meubel te vinden. http://www.de-interieurspecialist.nl

Gratis interieuradvies

HTC en ETC

Hans maakt veelvuldig gebruik van het HTC (Home Trade center) te Nieuwegein en het ETC (European Trade Center) te Culemborg waar in totaal meer dan 100.000 m2 meubelen staan opgesteld in alle stijlen die maar denkbaar zijn. Maar ook bedden en slaapkamerkasten en verlichting zijn daar ruim vertegenwoordigd. Deze inkoop centrums zijn alleen op maandag open en de klant zal dan ook hiervoor vrij moeten maken. Maar zoals Hans altijd zegt; “Het is absoluut de moeite waard want slaag je hier niet dan slaag je nergens!”. Nadat de keuzes door de klant gemaakt zijn en binnen zijn budget valt dan is de gemiddelde levertijd rond de 8 weken. Het is ongekend voor een gratis interieuradvies dat er zoveel extra service verleent wordt.

Bezorgen

Gratis interieuradvies

Daarna komt Hans zelf alles brengen en installeren, zowel de meubelen (met hulp van  de klant) en het plaatsen van eventuele zonwering, gordijnen, en vloeren. Laatst heeft Hans nog zelf bij een klant twee traplopers gelegd met rvs roedjes en trapkussens. Kortom hij doet voor u alles van A tot Z en houdt daarmee de overheadkosten erg laag die jij weer terug vind in de prijzen van jouw aankopen. Dus voor en gratis interieuradvies bel je gewoon Hans Gonggrijp op en hij komt nog dezelfde week om van jouw huis een paleis te maken.

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak 072-5616126

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.