Gezellige hoekbank

Gezellige hoekbank
Super grote Gezellige hoekbank Hyacinth.

Gezellige hoekbank

Goedendag en hartelijk welkom op de blogpagina van de-bankenfabriek.

De online bankenfabriek met een aantal moderne en landelijke zitbanken die je via de configurator helemaal zelf kunt samenstellen. Het begint al met een poef en vaak ook nog in twee of drie afmetingen. Dan de fauteuil, de loveseat, en vervolgens een 2 zitbank, 2,5 zitbank, 3 zitbank maar ook bij de Lelie en Anjer een 3,2 en 3,5 zitbank. Elke bank heeft een hoekelement, en twee of drie element banken met een arm links of arm rechts. Dan ook nog twee of drie tussenelementen en daarop sluitend een longchair of een ottomane. Nieuw is de korte Ottomane bij de Hyacinth en Dahlia waardoor er een tussenelement past tussen de hoek en de ottomane. Je kunt de bank daardoor langer maken en tocht eindigen met een ottomane. Je kunt dan ook een gezellige hoekbank creëren zonder te eindigen met een armlegger, dit staat ruimtelijker.

Gezellige hoekbank
Super grote gezellige hoekbank “Kamille”.

Boven zie je de gezellige hoekbank Kamille die strak is en diep maar toch voor iedereen uitermate geschikt is. Door de voorkussens, die los zijn en keerbaar, kan iemand die korter van bovenbeen er toch zeer goed op zitten. Maar iemand die erg lang is zal het voorkussens even aan de kant doen en zit dan ook perfect. Echt een bank voor lange mensen en mensen die kleiner zijn. De bank zelf past in elk interieur van zowel landelijk als modern.

Deze bank bestaat uit een Ottomane links- element 2 zits arm links – tussenelement 1,5 zits zonder armen 100 diep – longcahir arm rechts

Gezellige hoekbank
Gezellige hoekbank Iris in een prachtige witte stof met donkerbruine kussens

Wilt u meer informatie hebben over onze banken dan kunt u zeven dagen per week onze help-desk bellen van 9.00 – 22.00 uur. Ook voor het maken van een showroom afspraak of een afspraak met onze adviseur bij u thuis. Tevens hebben wij de banken service aan huis waarbij onze adviseur de desbetreffende bank meeneemt met de daarbij behorende stofstalen.

072-5616126

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.