Bankstellen landelijk online bestellen

Wanneer je er voor kiest om je nieuwe bank online bestellen kom je al snel bij de-bankenfabriek terecht. Wij hebben de keuze uit meerdere modellen landelijke bankstellen. Hierbij zijn ook nog eens vele verschillende soorten stofkeuzes mogelijk. En het mooie is, daarbij blijft de prijs van de nieuwe bank online bestellen hetzelfde! Kijk eens rond op onze site, hier kun je je bank alvast samenstellen en de bank verschijnt in beeld zoals je hem voor ogen had. Dit heeft een voordeel ten op zicht van een normale winkel waarbij je het veelal alleen met een stof staaltje moet doen om tot een keuze te komen.

Bankstellen landelijk

Bankstellen landelijk: Anemoon

De Anemoon!

Anemona was een nymf aan het hof van de Godin Flora en betekend wind. De anemoon staat symbool voor eerlijkheid en vol verwachting. Dus een eerlijke landelijk bankstel zonder fratsen en u mag vol verwachting genieten van zijn zitcomfort.

Klik hier en bekijk alle mogelijkheden van de Anemoon!

Bankstellen landelijk

Bankstellen landelijk: Bekijk de mogelijkheden

Genieten….

Bij het zien van model Anemoon komt er maar één gedachte bij je op: genieten, genieten en nog eens genieten. Model Anemoon is voorzien van een vulling van latexsticks in combinatie met siliconenwatten en heeft hierdoor een uniek zitcomfort. Daarnaast kunnen alle ruggen en zittingen volledig keerbaar worden geleverd, hierdoor verlengd u de levensduur van de stof. De combinatiemogelijkheden daarbij opgeteld en nogmaals, genieten, genieten en nog eens genieten.

Bankstellen landelijk: Anemoon

Combinatie mogelijkheden

Bekijkt u ook eens onze andere sites:

Fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting

Fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl