Gele Bank

Bent u op zoek naar een gele bank? Dan bent u bij de-bankenfabriek aan het juiste adres. Wij kunnen een gele bank leveren in zowel een moderne stof als een klassieke stof of een landelijke stof. Aan u de keuze, wij hebben een enorm aanbod aan stoffen zodat u altijd wel de juiste gele bank kunt creëren geheel naar uw eigen smaak. Wij kunnen u ook helpen bij het maken van de juiste kleur gele bank, waarnaar u op zoek bent. Doordat wij een interieur specialist in huis hebben die zich al jaren bezig houdt met het samenstellen van de prachtigste interieurs.

3 zits gele bank

                                                                               3 zits gele bank Roos.

Een gele bank is bij ons in vele maten te verkrijgen zo hebben wij een 2 zit, 3 zit, 3,5 zitbank of een bank met ottomane, chaislonge en een hoekbank in ons assortiment. Het leuke is dat u op onze unieke site de bank geheel kunt configureren naar uw wens. Zo kunt u aan klikken of u moderen of landelijke bank wenst. Waarna u kunt kiezen uit de kleur en stof en ook de soort en kleur pootjes die onder de bank komen. Hierna verschijnt de bank zoals u hem hebt uitgekozen en heeft u dus alvast een goed beeld hoe u bank er uit komt te zien. Dit in tegenstelling tot een fysieke winkel waarbij u het moet doen met slechts een lapje stof waarvan u zich dan een voorstelling moet maken hoe u bank er uit komt te zien.

Gele bank

                                              Gele bank met onze diverse modellen en andere kleuren

Showroom op afspraak

Een bank is vaak niet een product wat u een twee drie koopt, daarom kunnen wij ons voorstellen dat u eerst wilt komen proef zitten. Daarom hebben wij buiten onze webshop om ook een prachtige showroom in Alkmaar. Hier kunt u een afspraak maken om te kijken welke bank u het beste past. Wij kunnen u hierin begeleiden. Bel gerust voor het maken van een afspraak onze helpdesk deze is 7 dagen in de week te bereiken van 9.00 tot 22.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Showroom 7 dagen in de week te bezoeken let wel op afspraak!

kijk ook eens op onze andere websites:

fabriekmeubels.nl  de-interieurspecialst fabriekverlichting.nl fabriektafels.nl