Gele Bank

Bent u op zoek naar een gele bank? Dan bent u bij de-bankenfabriek aan het juiste adres. Wij kunnen een gele bank leveren in zowel een moderne stof als een klassieke stof of een landelijke stof. Aan u de keuze, wij hebben een enorm aanbod aan stoffen zodat u altijd wel de juiste gele bank kunt creëren geheel naar uw eigen smaak. Wij kunnen u ook helpen bij het maken van de juiste kleur gele bank, waarnaar u op zoek bent. Doordat wij een interieur specialist in huis hebben die zich al jaren bezig houdt met het samenstellen van de prachtigste interieurs.

3 zits gele bank
                                                                               3 zits gele bank Roos.

Een gele bank is bij ons in vele maten te verkrijgen zo hebben wij een 2 zit, 3 zit, 3,5 zitbank of een bank met ottomane, chaislonge en een hoekbank in ons assortiment. Het leuke is dat u op onze unieke site de bank geheel kunt configureren naar uw wens. Zo kunt u aan klikken of u moderen of landelijke bank wenst. Waarna u kunt kiezen uit de kleur en stof en ook de soort en kleur pootjes die onder de bank komen. Hierna verschijnt de bank zoals u hem hebt uitgekozen en heeft u dus alvast een goed beeld hoe u bank er uit komt te zien. Dit in tegenstelling tot een fysieke winkel waarbij u het moet doen met slechts een lapje stof waarvan u zich dan een voorstelling moet maken hoe u bank er uit komt te zien.

Gele bank
                                              Gele bank met onze diverse modellen en andere kleuren

Showroom op afspraak

Een bank is vaak niet een product wat u een twee drie koopt, daarom kunnen wij ons voorstellen dat u eerst wilt komen proef zitten. Daarom hebben wij buiten onze webshop om ook een prachtige showroom in Alkmaar. Hier kunt u een afspraak maken om te kijken welke bank u het beste past. Wij kunnen u hierin begeleiden. Bel gerust voor het maken van een afspraak onze helpdesk deze is 7 dagen in de week te bereiken van 9.00 tot 22.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Showroom 7 dagen in de week te bezoeken let wel op afspraak!

kijk ook eens op onze andere websites:

fabriekmeubels.nl  de-interieurspecialst fabriekverlichting.nl fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.