Fauteuil Zelena

Bij de-bankenfabriek zijn wij trots dat wij de prachtige fauteuil Zelena in ons assortiment hebben opgenomen. De fauteuil Zelena is een moderne stoere fauteuil in prachtig vintage leder. Deze fauteuil is plaatsbaar in zowel een landelijk interieur voor een stoer accent maar natuurlijk ook in een moderen interieur waar hij prachtig tot zijn recht komt. Naast de fauteuil Zelena hebben wij ook fauteuil Marc in een soortgelijke stijl. Daarbij is het ook mogelijk om eetkamer stoelen te bestellen in dezelfde stijl. Zo maak je van je interieur een eenheid. Onze stoelen zijn leverbaar in prachtig vintage leder in mooie moderne kleuren.

fauteuil Zelena

                                                       fauteuil Zelena in prachtig vintage leder

Showroom

Wil je de fauteuil Zelena eerst eens even zien en er in proef komen zitten? Dit kan, wij hebben een prachtige showroom in Alkmaar waar onze modellen zijn te bezichtigen. Onze interieur adviseur is aanwezig om al je eventuele vragen te beantwoorden. Let wel op, een bezoek aan de showroom is alleen mogelijk na het maken van een afspraak. Dit kan 7 dagen in de week. Wil je een afspraak maken of heb je iets anders te vragen bel gerust met onze helpdesk! Onze helpdesk is bereikbaar 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

fauteuil Marc

                                      Fauteuil Zelena waarbij ook de fauteuil Marc voor een stoere look

Bij de-bankenfabriek leveren wij niet alleen banken en fauteuils maar leveren wij heel veel van salontafel tot eetkamertafel. En ook kasten en tv kasten kun je in onze showroom bezichtigen ,kortom wij leveren eigenlijk alles wat met interieur te maken heeft. Wij hebben ruime ervaring in het inrichten van huizen. Waarbij wij zorgen voor balans in jouw interieur. Wanneer je een bezoek brengt aan onze showroom krijg je een goed idee van de mogelijkheden.

fauteuil Zelena

                                              Fauteuil Zelana met daarbij passende eetkamer stoelen Neba

kijk ook eens op onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl