Fauteuil Marc

Vanaf 2015 hebben wij een hele mooie serie vintage stoelen in onze collectie waaronder de fauteuil Marc. Dit is een prachtige fauteuil die leverbaar is in een mooie vintage leder in schitterende moderne kleuren. De fauteuil Marc is plaatsbaar in zowel een modern interieur als in een landelijk interieur die een stoere look kan gebruiken. Daarbij zit deze fauteuil heerlijk en kunt u daardoor lekker relaxen. Buiten deze fauteuil hebben wij eventueel ook nog eetkamer stoelen die perfect aansluiten bij de stijl van fauteuil Marc. Zo krijg je een prachtig samen spel van de woonkamer met de eetkamer en vormt het 1 geheel.

fauteuil Marc

Fauteuil Marc, in mooi vintage leder

Showroom

Buiten onze website om hebben wij ook nog een prachtige showroom in Alkmaar waar u onze collectie kunt bewonderen. En uiteraard kunt komen proefzitten. In onze showroom tonen wij onze collectie en staan wij u bij in het maken van de juiste keuze. Onze interieur adviseur heeft jarenlange ervaring in het vak en weet als geen ander in te schatten waarnaar de klant op zoek is. Onze showroom is 7 dagen in de week te bezoeken let wel, dit kan alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak of voor eventuele andere vragen kunt u contact op nemen met onze helpdesk. Zij zijn 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 uur. Bel gerust wij helpen u graag.

Helpdesk 072 5616126

fauteuil Marc

Fauteuil Marc met daarbij passende eetkamer stoelen Neba

Bij de-bankenfabriek hebben wij niet alleen stoelen maar eigenlijk alles wat met interieur te maken heeft in onze collectie. Zo leveren wij eettafels, salontafels, kasten en tv meubels om er een mooi geheel van te maken. Kijk daarom ook eens op onze andere websites en laat u inspireren.

fabriekmeubels.nl / fabriekverlichting.nl/ fabriektafels.nl /de-interieurspecialist.nl

fauiteuils