Extra grote bank

Extra grote bank

Wanneer u op zoek bent naar een extra grote bank omdat u bijvoorbeeld een royale woonkamer heeft of u heeft een groot gezin dan bent u bij de-bankenfabriek helemaal op de juiste plek. Wij leveren banken in speciale maten waardoor u een ruime keus heeft voor uw gewenste extra grote bank. Wij hebben al meerdere malen een extra grote bank geleverd aan onze klanten en dit geeft steeds weer een prachtige spectaculaire uitstraling. Wat is er heerlijker om lekker languit met het hele gezin neer te ploffen in de bank om gezellig naar een leuke film te gaan kijken. Of lekker met de benen omhoog om een boek of tijdschrift te gaan lezen. Dit kan met gemak met z’n allen in uw nieuwe extra grote bank!

Extra grote bank
Extra grote bank met hier de Anemoon gemaakt van drie elementen en uit 1 hoes, 540 lang!

Showroom in Alkmaar op afspraak

Naast onze site waarin u al een goed beeld krijgt van wat de eventuele mogelijkheden zijn, hebben wij ook een showroom in Alkmaar. De showroom is 7 dagen in de week te bezoeken van 9.00 tot 22.00 uur maar dit is alleen mogelijk op afspraak. Hier hebben wij onze verschillende modellen staan van landelijk naar strak modern zodat u eerst even kunt gaan proefzitten om te beoordelen welke bank voor u het beste is. Wij hebben banken met vaste stoffering maar ook met een losse hoes, daarbij heeft u ook nog eens de keuze uit vele verschillende stoffen. Deze stoffen zijn allen van een zeer goede kwaliteit zodat u lang plezier kunt hebben van uw extra grote bank. Bel gerust voor het maken van een afspraak of uiteraard voor eventuele verdere vragen. Onze helpdesk is voor u beschikbaar 7 dagen in de week van 9 uur s’ochtends tot 10 uur s’avonds.

Helpdesk 072 5616126

extra grote bank
Extra grote bank in meerdere modellen verkrijgbaar.

Heeft u ook al eens onze andere websites bekeken? Zo kunt u zien dat wij niet alleen banken leveren maar nog veel meer betreffende uw interieur!

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

extra grote bank
Extra grote bank maar we leveren bijvoorbeeld ook vintage stoelen.

 

Interieur advies bij u thuis of in onze showroom

 Geheel gratis komt onze interieuradviseur bij u langs om u een persoonlijk interieuradvies te geven. Het maakt niet uit of u advies nodig heeft over de juiste bank, een totaal lichtplan of zelfs over een compleet nieuw interieur. Hij komt langs met meubelstoffen, houtstalen, stofstalen, documentatie, tapijtstalen, zonweringboeken en zelfs verfstalen. U kunt ook bij ons langskomen in de showroom.

Voor een afspraak met onze interieuradviseur: neem contact met ons op via 072-561 61 26 of 06-226 943 23 of mail voor een afspraak naar info@fabriekmeubels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.