Erkerbank

Erkerbank

Voor direct contact bel 072 5616126

Ben je op zoek naar een erker bank dan ben je bij de-bankenfabriek.nl op het juiste adres. Wij maken een erker bank naar de wens van de klant en speciaal op maat. Vooral het model de bank Roos of tulp die je op onze site van de-bankenfabriek.nl terug kunt vinden leent zich uitstekend voor het maken van een erker bank. Vele klanten zijn al geholpen aan een prachtige erker bank waarbij er ook nog eens een ruime mogelijkheid aan stofkeuze te vinden is. Zo wordt de erker bank een zalige en sfeervolle plek om heerlijk te genieten.

Erker bank
Erker bank geleverd volgens wens van de klant.

Showroom bezoek in Alkmaar

Je kunt er voor kiezen om onze adviseur direct bij je thuis langs te laten komen maar vaak is het handig om eerst een bezoek te komen brengen aan onze showroom. Hier staan al onze modellen opgesteld zodat je eerst kunt zien en testen welke bank het beste bij jou past. Ook kun je hier  de stoffen bekijken om alvast een goed beeld te krijgen wat de mogelijkheden zijn. Onze adviseur helpt uiteraard graag met meedenken wat het beste in jouw woonomgeving past. Mocht je besluiten om een erker bank te laten maken dan komt onze adviseur bij je thuis langs om de erker bank uit te meten om zo de juiste afmeting te bepalen. Bel gerust voor het maken van een afspraak in onze showroom met onze helpdesk.

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 21.00

072 5616126

Erker bank
Erker bank of bijzonder model zoals hier aan klant geleverd.

Buiten onze site om van de-bankenfabriek.nl hebben wij nog 5 webshops. Hier vind je alles voor je interieur zodat wij je huis tot een echt thuis kunnen maken. Dit vind je ook terug in onze sfeervolle showroom waarbij alles tesamen komt. Let wel een bezoek aan onze showroom is alleen mogelijk nadat je een afspraak hebt gemaakt via onze helpdesk.

Erker bank
Erker bank maar ook voor de rest van je interieur ben je bij ons op het juiste adres.

Zie ook:

Fabriekmeubels.nl

Fabriektafels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

eetstoelenfabriek.nl

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.