Erker bank op maat

Om direct naar de home pagina te gaan klik op logo! Voor direct contact bel 072 5616126!

Een erker is vaak lastig om in te richten maar wat dacht je van een erker bank op maat ? Dit is door de-bankenfabriek.nl al vele malen gemaakt. De klant bepaalt eerst naar welke geschikte bank de voorkeur uit gaat en daarna komt onze adviseur bij je thuis om de maten te meten en een mal te maken. Hierna wordt de bank in onze Nederlandse fabriek gemaakt en daarna door ons bij je thuis geplaatst . Er is een ruime keus in stoffen of leer en ook voor de poten zijn meerdere mogelijkheden. Zie hieronder een voorbeeld van een erker bank op maat bij de klant thuis.

Erker bank op maat

Erker bank op maat bij de klant.

Mogelijkheid showroom bezoek in Alkmaar

Voor jouw keuze van een erker bank op maat is het wellicht verstandig om eerst een bezoek te komen brengen aan onze showroom zodat je een gevoel krijgt bij onze modellen en kunt proefzitten. Onze showroom heeft de mogelijkheid voor een bezoek ,7 dagen in de week, maar je dient hiervoor wel even een afspraak te maken ,wij zijn namelijk niet standaard elke dag geopend. In onze showroom tref je niet alleen banken maar in een sfeervolle omgeving tonen wij onder andere ook eettafels, eetstoelen, mooie verlichting etc. , kortom een bezoekje is zeker de moeite waard. Voor het maken van een afspraak kan je bellen met onze helpdesk.

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur

072 5616126

Erker bank op maat

prachtige unieke erker bank op maat voor jou gemaakt.

Kijk ook eens op 1 van onze andere sites, ze zijn allen interieur gericht, wellicht vind je hier nog meer wat aan jouw woonwensen voldoet;

Fabriekmeubels.nl

Fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl

Fabriekverlichting.nl

eetstoelenfabriek.nl

Erker bank op maat

Erker bank op maat en vele andere woonwensen zoals hier geleverd aan een klant.