Elementen zitbank

Elementen zitbank

Landelijke en moderne banken Alkmaar
Landelijke en moderne banken Alkmaar met hier onze populaire bank Roos

 

Onder elementen zitbank wordt verstaan dat een model bank uit meerdere delen bestaat. Zo kun je bij www.de-bankenfabriek.nl uw eigen bank samenstellen uit diverse elementen. U kunt bijvoorbeeld een twee zitsbank zonder armen links en rechts koppelen met aan de linkerzijde een longchairbank en bijvoorbeeld aan de rechter zijde een hoekelement waarbij je tegen het hoekelement weer een ottomane deel kunt plaatsen. Maar het voordeel van zo’n elementen bank is dat u het helemaal zelf kunt invullen en dat de mogelijkheden werkelijk onbeperkt zijn. U kunt bij wijs van spreken de bank door laten lopen van Australië tot India en weer terug naar nederland., zoveel is er mogelijk. Er zijn ook tussen elementen bij bijvoorbeeld de bank Anemoon, https://de-bankenfabriek.nl/producten/bankstellen-landelijk/anemoon/?productid=9 , kiezen uit een element van 80, 90 of 100 cm. breed, vervolgens uit een hoekelement van 100 breed en 10 breed. En dan nog een element met 1 arm aan 1 zijde zowel links als rechts maar die zijn er dan ook weer in diverse breedte maten. Bij de- bandenfabriek kun je met de elementen zitbank alle kanten op, en mocht u twijfelen dan kunt u telefonisch contact opnemen en wordt u op professionele wijze door de site geleid. Uiteraard kunt u ook naar Alkmaar komen, waar diverse zitbanken staan opgesteld, om daar uitgebreid advies te krijgen. Handig is dan om bijvoorbeeld uw bouwtekening mee te nemen zodat wij op de plattegrond een opstelling, die past bij uw situatie, kunnen maken.

Elementen bankstellen
                                                       Elementen bankstellen Roos met al zijn opties

Modellen

Bij de-bankenfabriek hebben wij zeven modellen die elementen zitbank zijn. Wij hebben de zitbank Roos, de zitbank Tulp, de Zitbank Anemoon, de zitbank Anjer, de zitbank Lelie, de zitbank Dahlia en de zitbank Hyacinth voor uw die allemaal te configureren zijn als elementen zitbank. Laat u verrassen op onze site en geniet van alle mogelijkheden en misschien nog wel leuker is dat u de bank in de stof kunt zien van uw keuze, klik op bv. https://de-bankenfabriek.nl/producten/bankstellen-landelijk/anemoon/?productid=9&pcid&detail=2 en klik met uw muis op de gewenste stof en de bank op de foto komt in die stof in zicht. Ook kunt u vervolgens de volgende optie kiezen en dat zijn de kleur pootjes. Geniet van onze unieke site en kies uw elementen zitbank.

Elementen zitbank
Elementen zitbank worden op professionele wijze geleverd.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.