Eetstoelen voor lange mensen

eetstoelen voor lange mensen
Onze eetstoel Mikky is ideaal voor mensen boven de 190 lang. Lekker diepe zit en hogere rug.

Wist je dat de-bankenfabriek ook prachtige eetstoelen voor lange mensen heeft. Uiteraard ook eetstoelen voor iedereen maar de vraag naar eetstoelen die wat dieper en hoger zijn wordt steeds vaker gesteld. Niet gek want we worden ook steeds langer. Wij maken al jaren banken voor lange mensen maar nu dus ook eetstoelen. Ze zijn niet aan te passen zoals onze banken maar wij bieden toch zeker 7 modellen aan die perfect zijn wanneer je lange onder en boven benen hebt.

Eetstoelen voor lange mensen
Onze eetstoel Guus zit zalig voor iedereen maar ook zeer populair voor lange mensen.

De keuze in stof en leder is ook nog eens onbeperkt. Van effen tot patronen, van aniline leder tot geschuurd leder, alles is mogelijk bij de-bankenfabriek. In onze mooie showroom op de Berenkoog 14 in Alkmaar staat alles opgesteld. De winkel toont zich als een totaal interieur met prachtige banken, karpetten, schilderijen, salontafels, eettafels, eetstoelen , lampen en noem maar op. Het is echt de moeite waard eens een bezoekje te brengen en je te laten inspireren. Ook bieden wij de mogelijkheid een persoonlijk interieur advies te krijgen en dat geheel vrijblijvend. Wij maken op basis van jouw smaak een moodboard in kleur met de stalen die wij in onze winkel hebben. Ben je dopbasis van deze kleurenpalet enthousiast? Dan leiden wij jou langs de meubelen waarvan wij denken dat dit bij jou past en maken dan een offerte.

Eetstoelen voor lange mensen
Ons model ties met een heerlijk zitcomfort.

Onze showroom is 7 dagen in de week open van 9.00-21.00 echter, alleen op afspraak. Ben jij geïnteresseerd in onze eetstoelen voor lange mensen? Wacht dan niet en bel voor zo’n showroom afspraak. 072-5616126, wij nemen 24/7 op.

Eetstoelen voor lange mensen
Onze topper voor lange mensen, de Jimmy.

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.