Eetstoelen met wielen

Eetstoelen met wielen

Bij de -bankenfabriek.nl is er een geweldig trendy eetstoel ontwikkeld met wielen die in elk interieur niet zal misstaan, de Pioen. Deze eetstoelen met wielen is robuust en elegant tegelijkertijd maar weegt in verhouding niet veel. Dit komt door de balans in materialen van beukenromp in combinatie met nosagvering, gevuld met het beste koudschuim. De maten van de eetstoelen op wielen zijn breed 53 cm x hoog 90 cm x diep 69 cm., en is ook leverbaar als armstoel met de maten breed 59 x hoog 90 cm x diep 69 cm. Hier komen nog foto’s van want het is nog een nieuw model in proces. Het product wordt hier in Nederland vervaardigd waardoor er een continue controle is op afwerking en kwaliteit van de eetstoelen met wielen, alvorens het naar de consument vertrekt.

Eetstoelen met wielen
Eetstoelen met wielen Pioen ook voor modern wonen een aanwinst en speels in zo’n felle kleur.

Eetstoel als eetbank.

De eetstoel Pioen is er nu ook als eetbank Zonnebloem met parket wielen en is er in drie verschillende maten. Zo is deze eetbank leverbaar in 162 cm. breed, 182 cm. breed en op 202 cm. breed. Hij is makkelijk onder een eettafel te zetten door het gebruiksgemak van parket wielen. Let bij de aanschaf altijd dat de bank wel tussen de poten van de eettafel past. Er is al vaak genoeg gebleken dat de tafel 200 cm. breed is en de bank die besteld is 180 cm. breed. Echter tussen de poten van de tafel was het maar 170 cm. breed. Een geheel nieuwe trend is om twee van deze mooie eetbanken onder de tafel te zetten. Dit maakt het geheel strak en modern en komt de eettafel nog mooier tot zijn recht.

Eetstoelen met wielen
De eetbank Zonnebloem wordt veel gecombineerd met de eetstoel Pioen.

stofkeuzes;

Deze eetstoelen met wielen Pioen en eetbank Zonnebloem zijn leverbaar in meer dan 60 stofkeuzes die speciaal voor u zijn samengesteld. Deze kunt u zelf samen stellen online. Als u op een stof staal van uw keuze klikt met de muis dan verschijnt het model in deze stof. Hierdoor krijgt u een goed beeld hoe de eetstoel danwel eetbank gaat worden.

Er bestaat altijd de mogelijkheid om de eetstoelen met wielen in onze showroom uit te proberen. U kunt onze telefoon nummer 7 dagen in de week bellen van 9.00-22.00, en onze showroom is ook open 7 dagen in de week van 9.00-22.00 op afspraak.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.