Eetbankje retro look

Eetbankjes zijn een trend op dit moment zo ook een interieur in retro look. Vandaar dat wij nu ook vol trots een eetbankje retro look in ons assortiment hebben opgenomen. Het eetbankje is op dit moment nog niet zichtbaar via onze site maar wel al te bezichtigen in onze showroom. Het is echt  een fantastisch leuk eetbankje en verkrijgbaar op maat. Zelfs een hoek element is hierbij mogelijk. Het eetbankje retro look is in een heleboel stoffen te krijgen van goede kwaliteit. Uw hele keuken krijgt door dit mooie eetbankje een gezellige sfeer waardoor u graag aanschuift voor een ontbijt of diner. Of eigenlijk ook gewoon voor de gezelligheid bij het lezen van een tijdschrift of een ontmoeting met vrienden ruimte genoeg!

eetbankje retro look

                                                      eetbankje retro look in mooie stoffen verkrijgbaar

Showroom in Alkmaar

Voor het bekijken van dit retro look eetbankje en om te komen proefzitten kunt u een bezoek komen brengen in onze mooie showroom in Alkmaar. Onze showroom is te bezoeken op afspraak dit  kan 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00. Hier wordt de koffie voor u vers gezet en kunt u vrijblijvend gebruik maken van advies van onze interieur adviseur. Bel gerust met onze helpdesk voor het maken van een afspraak of uiteraard voor eventuele andere vragen.

helpdesk bereikbaar 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur!

072 5616126

eetbankje retro

                                    eetbankje retro met bijpassende vintage stoelen bijv fauteuil Marc

de-bankenfabriek niet alleen voor eetbankjes..

Bij de-bankenfabriek leveren wij niet alleen banken maar zoals u op onze sites en in onze showroom kunt zien hebben wij een ruim assortiment. Wij hebben onder meer banken, tafels, fauteuils en kasten u kunt bij ons terecht voor uw gehele interieur wensen. Bekijk daarom ook eens onze andere sites zodat u een goed beeld krijgt wat wij zoal doen.

eetbankje retro

                             eetbankje retro te combineren met deze stijlvolle eetkamerstoel

Zie onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting.nl

fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl