Eetbank en eettafelbank

Eetbank en eettafelbank

Eetbank en eettafelbank
Eetbank en eettafelbank

de-bankenfabriek.nl heeft in zijn collectie maar 1 eebank en eettafelbank, de Zonnebloem. Deze topper heeft originele binnenvering en wordt gemaakt met een massief houten frame en het allerbeste koudschuim. Je kunt zien hoe perfect hij gestoffeerd wordt en daar straalt de klasse van uit. De meeste eetbanken komen uit China, Taiwan en de Filippijnen en zijn van een dusdanige kwaliteit waar de-bankenfabriek zich niet aan wil meten. Dan komt er ook nog eens bij dat de meeste eetbank en eettafelbank moeilijk aan te schuiven zijn vanwege een gewicht. Probeer het maar eens zonder wielen onder de poten om met drie man de eetbank aan te schuiven. De zonnebloem daar in tegen heeft plavuis/parket wielen en is zeer handig met meerdere personen die erop zitten. Van de eetbank en eettafelbank Zonnebloem is er natuurlijk ook de eetstoel, deze heet de Pioen. Hij is leverbaar in een armstoel en zonder armen. Online kun je deze eetbank een eettafelbank en eetstoelen zelf samenstellen in de stof van jou keuze en deze verandert er ook in. De Zonnebloem is er ook nog in drie maten namelijk 1,62 mrt breed, 1,82 mtr. breed en 2,02 mrt. breed.

Eetbank en eettafelbank
eettbank en eettafelbank. hier de eetstoel Pioen ook voor modern wonen een aanwinst en speels in zo’n felle kleur.

Binnenkort komt de-bankenfabriek met een hele nieuwe serie eetbanken, te beginnen met de Madelief. Deze staat nog niet online maar is wel al te bestellen en te bezichtigen. Deze eetbank en eettafelbank is een zeer leuke bank die er is met twee armleggers, zonder armleggers en als Ottomaan. Hierdoor kun je ook een mooie hoek creëren met een mooie eettafel ervoor (zie fabriektafels.nl). Er is vast een mooie eettafel voor u bij. ook op de site fabriekmeubels.nl staan meerdere eettafels die online zelf samen te stellen zijn.

Eetbank en eettafelbank
Eetbank en eettafelbank Madelief binnenkort verkrijgbaar.

Hulp nodig? Bel gerust onze help-desk. deze is er voor u zeven dagen in de week van 9.00 – 22.00 uur en kan al uw vragen beantwoorden. Ook voor het maken van een showroom afspraak.

072-5616126

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.