Eet hoekbank

Eet hoekbank 

Voor direct contact bel 072 5616126, om direct naar de home pagina te gaan klik op logo!

Je bent op zoek naar een eet hoekbank en via deze zoektocht bij de-bankenfabriek.nl terecht gekomen. Wij leveren een leuke eet hoekbank in retro of moderne stijl. Een eet hoekbank geeft je eetkamer direct een extra gezellige sfeer. Het nodigt extra uit om gezellig samen te zitten onder het genot van een lekkere kop koffie of thee of om te genieten van een heerlijk diner! Het oogt knus en sfeervol en een prettige bijkomstigheid is dat je er met veel mensen op kunt zitten.Dit is voor veel mensen de reden om een eet hoekbank aan te schaffen.

Onze eetbanken zijn van het merk Nouvion deze staat voor kwaliteit en degelijkheid met een bijzonder design en een zeer goed zitcomfort. In onze showroom kun je de verschillende modellen bezichtigen en uiteraard testen qua zitcomfort. Wij hebben ook alle modellen eetstoelen staan van Nouvion zodat je eventueel je gekozen eet hoekbank kunt combineren met 1 van deze modellen. 

Hoek eetbank
Hoek eetbank onze mooie bank Lennox

Showroom in Alkmaar op afspraak te bezoeken

Dit is mogelijk 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur, wel graag eerst even bellen we zijn niet altijd op locatie!

In onze showroom in Alkmaar heb je de keuze uit nog meer stoffen dan op de web site vermeld staan, daarnaast hebben wij buiten eetbanken om nog meer meubels die je kunt bekijken. Dit komt omdat wij meerdere web sites bezitten, deze hebben allemaal met woning inrichting te maken. In onze sfeervolle showroom komen al onze sites samen. Dit maakt een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard. Onze adviseur helpt graag om een juiste keuze te maken. Voor het maken van een afspraak in onze showroom kun je bellen met onze helpdesk.

Helpdesk 7 dagen in de week van 9.00 t0t 21.00 uur bereikbaar 072 5616126

Eet hoekbank
Eet hoekbank een compilatie van mogelijkheden bij de-bankenfabriek.nl

Kijk eventueel ook eens op 1 van onze andere sites;

Eetstoelenfabriek.nl

Fabriekmeubels.nl

de-interieurspecialist.nl

Fabriekverlichting.nl

Fabriektafels.nl

 

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.