Driezitbank ottomane

Kent u dat gevoel na een lange dag werken wilt u niets liever als heerlijk thuis op de bank ploffen en lekker naar een film op de televisie kijken. Wat dacht u dan van een lekkere grote driezitbank ottomane waar je heerlijk in kunt ontspannen. Bij de-bankenfabriek hebben wij een mooi assortiment driezitbank met ottomane van een goede kwaliteit en leverbaar in vele mooie stoffen. Deze stoffen zijn allen van een zeer sterke kwaliteit zodat u lang van uw bank kunt genieten. Ook kunt u kiezen voor een bank met vaste stoffering of met een losse hoes zodat u misschien nog eens kunt veranderen van hoes. Een zomer en een winterhoes bijvoorbeeld. De keuze is geheel aan u!

driezitsbank ottomane

                                                              driezitbank ottomane de prachtige iris

OF

driezitbank ottomane

                                                             driezitbank ottomane met een losse hoes

Showroom in Alkmaar

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u het moeilijk vind om een keuze uit onze banken te maken zonder er eerst in te hebben gezeten. Speciaal daarvoor hebben wij naast onze site ook nog een zeer gezellige showroom in Alkmaar. Hier hebben wij onze collectie uitgestald zodat u naar hartelust kunt komen proefzitten. Onze interieur adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Onze showroom is 7 dagen in de week te bezoeken maar let wel, dit kan alleen op afspraak. Wij zijn namelijk alleen geopend op verzoek. Bel ons gerust voor het maken van een afspraak of uiteraard voor al uw eventuele andere vragen. Onze helpdesk is 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 uur.

helpdesk 072 5616126

driezitbank ottomane

                                                                  driezitbank ottomane onze Viool

U kunt bij ons niet alleen terecht voor banken maar ook voor alle andere meubels betreffende uw interieur. Kijk daarvoor ook eens op onze andere websites. Veel van deze producten vind u ook weer terug in onze showroom.

fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interierspecialist.nl

fabriektafels.nl