Diepe bank

 

Bank met lounge gedeelte
Bank met lounge gedeelte, hier de Anemoon 110 diep en 100 diep.

Diepe bank Anemoon met een extra poef.

Als u op zoek bent naar een diepe bank om dat u bijvoorbeeld graag wilt lounchen of gewoon omdat u erg lang bent, dan bent u bij de-bankenfabriek.nl ook op het juiste adres. Wij verkopen de mooie hoes en vaste stoffering bank Anemoon namelijk in twee dieptes, de ene is 100 diep en je kunt ook kiezen voor de 110 cm. diep.  Mijn advies als je voor een diepe bank kiest om er 1 of 2 extra fauteuils bij te nemen die minder diep zitten voor degene die van een iets actiever zitgenot houden. Maar genieten is het wel alleen of met je partner bij een leuke mooie film. Lekker relax op de extra diepe bank met een zak chips en een drankje, onderuit gezakt in de ontspan stand. Tevens maken wij deze extra diepe Anemoon bank in alle mogelijke vormen van een fauteuil, loveseat, 2 zit-, 2,5 zit-, 3 zitbank, ottomanbank, longchairbank, hoekbank tot en met de poef in drie maten aan toe. En dan vergeet ik nog de drie tussen elementen zonder armlegger links of rechts om een bank groter en of breder te maken. Handig is dat deze bank leverbaar is met een losse hoes waardoor alles te wassen is in de wasmachine.

bank met snelle levertijd kopen
bank met snelle levertijd kopen onze anemoon van 1.10 diep.

Om even heerlijk te genieten van deze lange bank adviseer ik jou om vrijblijvend een afspraak te gaan maken met onze adviseur in onze mooie showroom. Deze showroom is namelijk 7 dagen per week open van 9.00-22.00 op afspraak! Telefonisch kunt je contact opnemen op telefoonnummer 072-5616126 of stuur een mail naar info@fabriekmeubels.nl

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Creëer je eigen stijl met op maat gemaakte zitbanken

Zwart en goud interieur: een prachtige kleurencombinatie

scandinavisch wonen met de-bankenfabriek

Ontdek de eenvoud van Scandinavisch wonen

kleurrijke accessoires bij de-bankenfabriek

De magie van kleurrijke accessoires

Ontvang gratis interieuradvies bij De-Bankenfabriek

Slimme tips voor het optimaal benutten van kleine ruimtes

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.