Design stoelen

Bent u op zoek naar echt aparte design stoelen dan bent u bij de-bankenfabriek op de juiste plek terecht gekomen. Wij hebben geheel nieuw in ons assortiment super leuke aparte design stoelen opgenomen. De stoffen zijn fantastisch leuk en speels u kunt kiezen uit vele verschillende soorten stoffen. Daarbij is het ook mogelijk om uw eigen stof te bepalen. Heeft u iets in uw hoofd qua stof, geen probleem wij kunnen het stoeltje in elk gewenste stof stofferen. Hoe leuk is dat, u krijgt zo uw design stoel helemaal naar uw eigen wens. U kunt uw stoelen kiezen met bijvoorbeeld een rvs poot of zwart gespoten. Maar ook met een draaipoot er zijn mogelijkheden te over om tot de voor u perfecte design stoel te komen.

design stoelen

                                       design stoelen waaronder de fauteuil Dille

SHOWROOM IN ALKMAAR

Uiteraard kunnen wij ons goed voorstellen dat u het lastig vind om online tot een juiste beslissing te komen. Daarom hebben wij naast onze website ook een gezellige showroom in Alkmaar gerealiseerd. Hier staan de verschillende modellen design stoelen voor u uitgestald. U kunt hier ook alvast een idee krijgen van de mogelijkheden en de verschillende stofkeuzes. Bel gerust voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Het bezoeken van onze showroom is mogelijk 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur. Dit geldt ook voor onze helpdesk  die bereikbaar is onder telefoon nummer

072 5616126

design stoelen

                                 design stoelen waaronder de gerbera

Deze prachtige design stoelen passen in ieder interieur heeft u een modern interieur dan komt de fauteuil helemaal tot zijn recht. Maar ook in een landelijk interieur misstaat hij geheel niet. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een design stoel in een sfeervolle  koeien huid. Deze geeft een sfeervolle touch aan uw landelijke interieur. Kom eens langs in onze showroom en laat u verrassen. Let wel, dit kan alleen na het maken van een afspraak omdat wij een gesloten showroom zijn.

aparte fauteuils

                             design stoelen waaronder de aparte fauteuil Zinnia

Bezoek ook eens onze andere websites:

fabriekmeubels.nl fabriektafels.nl fabriekverlichting.nl de-interieurspecialist.nl