Design banken

Bij de-bankenfabriek hebben wij een nieuwe collectie prachtige design banken. Er zijn talloze mogelijkheden voor het samenstellen via onze site van de design banken. Wat voor soort pootje wenst u onder de design banken en in welke stof wilt u hem graag. Klik uw keuze aan en uw eigen design banken verschijnt in het scherm zoals u hem voor ogen heeft. Dit is het unieke van onze ingebouwde configurator. Hij laat u zien hoe uw bank er in zijn geheel uit komt te zien, dit in tegenstelling van een fysieke winkel. Hier moet u het immers doen met een klein stof staaltje waarbij u zich dan een voorstelling moet maken hoe uw design banken er uit gaat zien. Wij hebben  heel veel verschillende stoffen waaruit u kunt kiezen. Dat maakt u keuze misschien lastiger maar wel leuker!

design banker

                                                            nieuwe collectie design banken

Als u niet goed weet welke keuze u wilt maken, kunt u vrijblijvend een afspraak maken met onze interieur specialist. Hij komt dan bij u thuis met allerlei stofstalen, waarna hij uw woonkamer op meet zodat uw design banken perfect tot zijn recht komen. Hij helpt u met het maken van de juiste keuze door in te schatten waar en in welke stof uw design banken in uw woonomgeving het beste past.

design bank Alkmaar

                         u kunt bijvoorbeeld kiezen voor design bank Alkmaar , de Azalea in grove rib

Showroom

Uiteraard kunnen wij ons goed indenken dat u liever eerst eens zelf kunt proef zitten op uw design banken. Hiervoor hebben wij een mooie showroom in Alkmaar waar alle modellen staan opgesteld. Onze showroom is 7 dagen in de week te bezoeken, let wel dit kan alleen na het maken van een afspraak. Hiervoor en uiteraard voor overige vragen kunt u terecht bij onze helpdesk.

HELPDESK 072 5616126, 7 DAGEN IN DE WEEK BEREIKBAAR, 9.00 TOT 22.00 UUR.

moderne design banken

                                                      moderne design banken waaronder de Crocus

bezoekt u ook eens onze overige websites:

fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting.nl

fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl