Design banken

Design banken

Bij de-bankenfabriek hebben wij een nieuwe collectie prachtige design banken. Er zijn talloze mogelijkheden voor het samenstellen via onze site van de design banken. Wat voor soort pootje wenst u onder de design banken en in welke stof wilt u hem graag. Klik uw keuze aan en uw eigen design banken verschijnt in het scherm zoals u hem voor ogen heeft. Dit is het unieke van onze ingebouwde configurator. Hij laat u zien hoe uw bank er in zijn geheel uit komt te zien, dit in tegenstelling van een fysieke winkel. Hier moet u het immers doen met een klein stof staaltje waarbij u zich dan een voorstelling moet maken hoe uw design banken er uit gaat zien. Wij hebben  heel veel verschillende stoffen waaruit u kunt kiezen. Dat maakt u keuze misschien lastiger maar wel leuker!

Als u niet goed weet welke keuze u wilt maken, kunt u vrijblijvend een afspraak maken met onze interieur specialist. Hij komt dan bij u thuis met allerlei stofstalen, waarna hij uw woonkamer op meet zodat uw design banken perfect tot zijn recht komen. Hij helpt u met het maken van de juiste keuze door in te schatten waar en in welke stof uw design banken in uw woonomgeving het beste past.

Showroom

Uiteraard kunnen wij ons goed indenken dat u liever eerst eens zelf kunt proef zitten op uw design banken. Hiervoor hebben wij een mooie showroom in Alkmaar waar alle modellen staan opgesteld. Onze showroom is 7 dagen in de week te bezoeken, let wel dit kan alleen na het maken van een afspraak. Hiervoor en uiteraard voor overige vragen kunt u terecht bij onze helpdesk.

HELPDESK 072 5616126, 7 DAGEN IN DE WEEK BEREIKBAAR, 9.00 TOT 22.00 UUR.

bezoekt u ook eens onze overige websites:

fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting.nl

fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.