Corner bank

Corner bank

Bent u op zoek naar een corner bank dan bent u bij de-bankenfabriek aan het juiste adres. Wij hebben een corner bank in meerdere maten en soorten. Wilt u een vaste stoffering of juist een corner bank met een losse hoes, het is allemaal mogelijk bij de-bankenfabriek. Wij werken met vele verschillende stoffen waaruit u kunt kiezen allen van een goede kwaliteit waardoor u nog jaren plezier heeft van uw corner bank. Heeft u specifieke wensen dan kunt u dit met onze interieur adviseur bespreken om te kijken wat voor uw woon situatie de beste is. Hij heeft vele jaren ervaring in het vak waardoor hij moeiteloos uw situatie kan inschatten om tot een juiste oplossing voor uw corner bank te komen.

corner bank
corner bank waaronder de prachtige anemoon

Showroom op afspraak

Wij kunnen ons goed indenken dat u het ondanks onze unieke configuratie systeem, het lastig vindt om online een bank te bestellen. Voor deze klanten hebben wij daarom naast onze website een showroom gerealiseerd in Alkmaar. Deze showroom is voor u geopend 7 dagen in de week maar let wel, dit kan alleen op afspraak. U kunt van te voren een afspraak maken via onze helpdesk, deze is7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Assortiment

Naast onze normale corner banken leveren wij ook de gezellige eetbankjes die tegenwoordig zo trendy zijn. Ook deze eetbankjes zijn in een corner opstelling verkrijgbaar. Wij hebben deze bankjes in verschillende modellen van strak modern tot wat meer retro of klassiek. Zo maakt u van uw eet-kamer een sfeervol vertrek waar u en uw gasten graag verblijven voor het nuttige van een maaltijd of gewoon voor de gezelligheid. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee, lekker bijkletsen.

corner bank
corner bank de prachtige zonnebloem

kijkt u ook eens op onze andere websites om te zien wat wij zoal kunnen leveren:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

 

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.