comfortabele zitbanken

Comfortabele zitbanken
Comfortabele zitbanken bij de-bankenfabriek, hier de bank Hyacinth op maat bij een klant thuis.

Comfortabele zitbanken

Op zoek naar comfortabele zitbanken? Zoek niet verder en kijk gerust eens op onze inspirerende website www.de-bankenfabriek.nl. Daar staan niet erg veel zitbanken op maar wel met een gigantische uitbreiding mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld de comfortabele zitbanken Hyacinth en Dahlia, ze kunnen geleverd worden in drie poef maten van 110 x 65, 96 x 96 en 110 x 110. Dan ook als fauteuil en als loveseat, als tweezit, twee en half zit, drie zit en drie en een half zitbank. Als longchair bank, als Ottomane bank en als hoekbank. We hebben zelfs drie tussenelementen en drie model grootte met 1 arm links of 1 arm rechts. Dit betekent dat je van 1 model bank wel zeer comfortabele zitbanken kunt maken waarin je heerlijk kunt chillen. De polyester kussens met latex pijpjes geven een zeer “nestdrang” ziteffect. Hiermee bedoel ik dat je in de bank ploft en er echt niet meer uit wilt. Voordeel is dat door de vulling de kussens in model blijven en je niet constant hoeft op te kloppen zoals bij donzen kussen. De comfortabele zitbanken Hyacinth heeft daarnaast nog een losse hoes en zijn alle rug- en zitkussen keerbaar en afritsbaar. Hierdoor is alles prettig te reinigen en te wassen.

Opstellingen

Wij van de-bankenfabriek.nl kunnen ons voorstellen dat het online samen stellen van deze zeer comfortabele zitbanken best lastig kan zijn vanwege de enorme configuratie mogelijkheden. Maar niet getreurd, wij zijn in het bezit van een help-desk die bereikbaar is 7 dagen per week van 9.00-22.00 om al uw vragen te beantwoorden of u te begeleiden in het samenstel proces. Maar ook hebben wij een interieur specialist in dienst die u zelfs, vrijblijvend, thuis van dienst kan zijn met het samen stellen van het juiste model en stofkeuze. Hij weet als geen ander waar uw woonkamer om vraagt en let daarbij vooral op de bewoners die de bank in gebruik moeten nemen. Hij kijkt naar de lengtes van de personen en de zithouding die zij aannemen en prettig vinden. vervolgens nodigt hij de klant uit in de showroom om proef te gaan zitten om vervolgens tot de perfecte comfortabele zitbanken te komen.

Comfortabele zitbanken
Comfortabele zitbanken nieuwe collectie 2014. Binnenkort online maar wel al verkrijgbaar.

Help-desk 072-5616126

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

 

 

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.