Chaise longue banken

Chaise longue banken

Snelle levering bank
Snelle levering bank de moderne bank Roos

De chaise longue banken zijn van oorsprong losse banken met aan het eind van het zitgedeelte een verlengstuk waardoor je als een queen of king onderuit kunt gaan liggen. Dan eigenlijk nog je partner die met een waaier heen en weer gaat voor de frisse lucht. Hier en daar een druifje in de mond geworpen krijgen en genieten maar. Tegenwoordig zijn er ook chaise longue banken die al een bank gekoppeld zijn. Dus een bank zonder aan 1 zijde een armleuning met daaraan vast gekoppeld de chaise. Bij de-bankenfabriek hebben wij van deze banken, sterker nog, elke bank is te verkrijgen als chaise longue bank. De opties bij zo’n bank zijn werkelijk onbeperkt.

Ottoman hoekbank Jasmijn online

Mogelijkheden;

De modellen bij de-bankenfabriek.nl kunnen zelf samengesteld worden naar eigen wens en inzicht. Belangrijk is om eerst een plattegrond van de kamer te maken waar de chaise longue bank moet komen te staan. Wanneer de maat bekend is kun je online kijken welke mogelijkheden er voor jouw geschikt zijn. Wellicht kun je meer doen met een bank dan alleen een chaise longue bank. Misschien kun je wel, zoals ik laatst bij een klant gedaan heb, beginnen met een chaise longe met daar tegenaan een element van 200 cm. breed met daar tegen een hoekelement, vervolgens 2 x een elemnt 160 breed zonder armen om af te sluiten met een ottmangedeelte. Werkelijk een plaatje van een gigatische bank met heel veel zitcomfort,

Nieuwe bank snel leverbaar
                                           Snel leverbare bank met chaiselounge

Inspiratie

Laat je vrijblijvend inspireren en adviseren voor een prachtige chaise longue bank op maat voor jouw interieur. Onze interieur specialist komt geheel vrijblijvend bij jouw thuis om samen tot ede ultieme bank te komen. Hij neemt bij zijn bezoek stalen mee van de stofmogelijkheden en stalen van de poot kleur mogelijkheden. Ter plaatse gaat met jouw online de perfecte bank samenstellen. En bij akkoord is de bank binnen 6 weken aan huis geleverd. Er wordt ook geen aanbetaling gevraagd maar betaling bij levering.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.