Budget zitbanken

Budget zitbanken
                                        Budget zitbanken van de-bankenfabriek
Links de Lelie, daarnaast de “Anjer” en daarna 2 x de “Anemoon”.

Budget zitbanken

Budget zitbanken zijn er in overvloede, zeker in tijden van crisis. Maar weet wel dan 90% van deze budget zitbanken uit landen komen zoals China, Taiwan, Indonesië en de Filippijnen. Ze zijn zeer goedkoop omdat het arbeidsloon zeer laag ligt waardoor zowel de productie als de materialen goedkoop gemaakt kunnen worden. Wat men echter vaak niet weet is dat de kwaliteit te wensen over laat omdat het constructie technisch niet goed in elkaar zit. Ook niet vergeten dat deze mensen die het maken onder erbarmelijke  omstandigheden deze budget zitbanken moeten produceren. Zonder veiligheid voorschriften en lange dagen van wel 12 uur. Dan doet zich nog een probleem aan en dat is dat deze budget zitbanken vaak worden gemaakt op basis van het gewicht en lengte van de gemiddelde Aziaat. En daar zijn de mensen tussen de 140 en 170 lang gemiddeld en wegen ze ongeveer tussen de 40 en 70 kilo. Kun je nagaan dat het niet echte kwaliteit is voor de Europese markt want hier weegt een gemiddelde man al tussen de 80 en 120 kilo. Laat staan onze lengtes.

budget zitbanken
budget zitbanken van de-bankenfabriek. links en midden de “Roos” en rechts de “Tulp

Wij van de-bankenfabriek laten onze zitbanken in Nederland en België vervaardigen en daar staat een constante strenge controle op. En om de prijzen lowbudget te houden werken wij met sociale werkplaatsen. Hier werken mensen aan die een 2e kans verdienen in de maatschappij, invalide zijn of in een begeleidend wonen zitten. Onder goede omstandigheden en fantastische begeleiding maken deze mensen een top kwaliteit product die aan alle normen voldoen die op de Nederlandse markt vereist zijn. Massief houten rompen in combinatie met nosagvering en de beste koudschuim zit en rugkussens maken onze banken een waar genot om in te leven en te zitten.

Loveseat kopen
Loveseat bloesem

Kom vrijblijvend een kijkje nemen op onze mooie site en stel zelf jouw droombank samen. En zie ook dat een gemiddelde 2,5 zitbank tussen de € 700,= en € 895,= kost. Maar dan wel Hollandse kwaliteit en levensduur. www.de-bankenfabriek.nl

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.