Bontplaid kerstactie

Bontplaid kerstactie

Bontplaid kerstactie van Winterhome.

De-bankenfabriek.nl geeft deze winter bij aankoop van een bank gratis een bontplaid van zeer hoogwaardige kwaliteit weg. De plaids zijn van Winterhome en hebben een winkelwaarde van maar liefst € 349,=. Ze zijn gevoerd met een fluweelzachte velours van Carlucci waardoor ze heerlijk aanvoelen aan de huid. De maat is maar liefst 200 x 140 waardoor je heerlijk op de bank onder kunt chillen. Geen ruzie maken hoor want iedereen wil onder deze warme plaids liggen en wij spreken uit ervaring. Tevens zijn deze plaids wasbaar op 30 graden en verharen ze niet. 

Bontplaid kerstactie

Sfeerfoto van een bontplaid met sierkussens.

Onze bontplaid kerstactie zijn niet van echt te onderscheiden en er zijn zeer veel keuzes zoals een Uil, Siberische wolf, Woestijnvos, Ezel, Wilde lama, Kangaroe, Quokka, Buidelrat, Beer, Ijsbeer, Zeehond, Zilverwolf, Galaway rund, Angora kat, Rendier, Sneeuw Luipaard, Vincuna lama, Prairiwolf, Tundrawolf, Savannawolf, Yukonwolf en Timberwolf. Wanneer je op google deze beesten op zoekt en ze vergelijkt met deze plaids, zul je zien dat het werkelijk ongelofelijk mooi nagemaakt is. Van elk plaid zijn er ook kussens te verkrijgen. Deze zijn 45×45 cm.

Bontplaid kerstactie

Niet van echt te onderscheiden deze bontplaids van Winterhome

Showroom

Kom, op afspraak, gerust eens langs bij ons. Wij zijn in het bezit van een prachtige showroom op de Berenkoog 14 in Alkmaar. Onze showroom biedt veel meer dan alleen maar banken. Wij richten huizen compleet in en hebben hierin alles wat jouw hart begeert. van mooie gordijnen, zonwering, behang, karpetten, kasten, tafeles, eetstoelen, salontafels en prachtige schilderijen en accessoires. Ook geven wij persoonlijk advies aan huis. Wij kunnen jou ontvangen van 9.00- 21.00 maar let op, alleen op afspraak. Dus pak die telefoon en maak gebruik van deze mooie bontplaid kerstactie die duurt van 1 oktober 2022 tot en met 31 december 2022.

Bel nu op 072-5616126 voor het maken van een afspraak en pak jouw actie voordeel.

Bontplaid kerstactie

Gratis bontplaid bij aankoop van een bank