Blauwe bank

Blauwe bank

Een blauwe bank heb je in vele kleurschakeringen. Je hebt licht blauwe zitbanken , Patrol blauwe zitbanken, of donker blauwe zitbanken, en maar niet te spreken over wel 1 miljoen verschillende kleuren blauw. Blauw is voor vele mensen een lievelingskleur wat je vooral veel terug ziet in kleding. Tevens heb je nog een leren blauwe bank of een alcantara blauwe zitbank, dus genoeg keuze in dit soort banken.

Blauwe bank

Modern of klassiek

Dan kun je ook nog kiezen uit ongekend vele soorten modellen. Van een moderne zitbank tot een klasieke zitbank. Heel populair zijn de longchair en de ottoman blauwe banken. Lichtblauwe banken worden veel verkocht in de landelijke sfeer en de fel blauwe banken worden juist weer in de moderne sfeer verkocht. De grijs/blauwe en donkerblauwe banken weer veel in de klassieke interieurs.

Blauwe bank
Blauwe bank modern in diverse modellen leverbaar

Advies voor een Blauwe bank

Als u niet goed weet welk blauw u moet kiezen en welk model bank, dan kunt u ook gebruik maken van onze interieur specialist. Hij komt vrijblijvend, met blauwe stofstalen, bij u langs om met een juiste kleur blauw te komen. vervolgens meet hij uw woonkamer op om vervolgens u uit te nodigen in de showroom om samen met u de juiste bank en model te bepalen. Professioneel advies waarbij gekeken wordt naar de mogelijkheden in jouw huis. Direct een afspraak maken? Stuur ons een mail of bel 072-5616126 voor een gratis afspraak

Blauwe bank
Hier een blauwe bank Hyacinth bij de klant afgeleverd.

Ook op onze unieke website kun je jouw eigen bank helemaal zelf samen stellen. Wij hebben een unieke configurator ingebouwd die je leid naar jouw gewenste bank en in jouw gewenste kleur. Kies eerst “Bankstellen modern” of “Bankstellen landelijk”, vervolgens kies je het model naar jouw smaak door erop te klikken. Stel onderaan je eigen model samen door te kiezen in “Kies afmeting”. Klik vervolgens op “stofkeuze” en klik op de stof die je aanspreekt. Deze zie je eerst vergroot in beeld en vervolgens komt de bank bovenaan de pagina in deze stof te staan waardoor je een goed beeld kan vormen hoe het eind resultaat gaat worden. Als laatste klik je op “kies de poten”. En vervolgens zou je naar bestellen kunnen gaan of een afspraak kunnen maken om een bezoek aan onze showroom te brengen.

Je kunt natuurlijk ons ook even een mail sturen. Dan bellen we je zo snel mogelijk om een afspraak te maken.

of bel 072-5616126 voor een gratis afspraak

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.