Blauwe bank Amsterdam

Je bent zoekende naar een blauwe bank Amsterdam en zodoende op de blog pagina van de-bankenfabriek.nl terecht gekomen. Op dit moment zien we weer steeds meer kleur terug komen in ons interieur waaronder de blauwe bank ook een populair item is geworden. Bij de-bankenfabriek.nl hebben wij zowel landelijk als moderne banken die wij kunnen leveren in vele verschillende soorten stoffen waaronder uiteraard ook vele kleuren en soorten blauw. Op de site vind je niet alle stoffen terug omdat dit een onmogelijke opgave is en je door het bomen het bos niet meer ziet. Hiervoor is een bezoek aan onze showroom wellicht een beter idee.

Blauwe bank Amsterdam

Blauwe bank Amsterdam op maat aan klant geleverd

Showroom bezoek op afspraak mogelijk

Voor het uitkiezen van de voor jou favoriete bank kun je terecht in Alkmaar in onze showroom die zeer sfeervol is ingericht. Hier hebben wij al onze modellen staan en hebben wij ook een scala aan verschillende soorten stoffen waarbij over het algemeen de prijs hetzelfde blijft. Bel gerust voor het maken van een afspraak met onze helpdesk dit kan 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur.

Helpdesk 072-5616126

Blauwe bank Amsterdam

Blauwe bank Amsterdam onze populaire bank Roos.

Onze banken zijn van Nederlands fabrikaat hierdoor zijn de levertijden niet te lang en de kwaliteit is uitstekend. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten poten en stoffen, allemaal om jouw ultieme bank te kunnen vinden.

Blauwe bank Amsterdam

Blauwe bank Amsterdam in leer.

De-bankenfabriek doet meer….

Hoewel de naam anders doet vermoeden leveren wij niet alleen banken maar ook o.a. eettafels, stoelen, verlichting en kasten. Dit heeft uiteraard te maken met het feit dat wij de totale woning inrichting kunnen verzorgen. Dit vind je terug in onze showroom maar ook op onze andere sites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

de-interieuradviseur.nl

eetstoelenfabriek.nl

Heeft u behoefte aan gratis interieur advies? Kom eens langs in onze showroom of neem contact met ons op via 072-5616126 of stuur ons een mail