Bioscoopbank op maat

Tegenwoordig hebben veel huizen een eigen bioscoopruimte. Hier kan je heerlijk chillen bij een netflix film met het gehele gezin. Maar er zijn ook steeds meer woningen waar de bank als bioscoopbank wordt gebruikt. Bijvoorbeeld een grote u-bank met twee poefen ervoor zodat je heerlijk met de benen languit kunt hangen. Bij de-bankenfabriek kan jij je eigen bioscoopbank op maat laten maken. Zeg maar welke maat je wilt, welke breedte en welk comfort en wij maken deze ultieme bioscoopbank.

Bioscoopbank op maat

Bioscoopbank op maat Viool

Zoals op de foto hierboven zie je een bioscoopbank Viool op maat gemaakt in een kleine ruimte. Deze prachtige maatwerkbank past precies tussen de muren en aan de overzijde hangt een tv van 65 inch.Het zitkussen is gemaakt uit 1 stuk koudschuim waardoor het een twee persoons bed lijkt. Sterker nog, wil je een tukje doen dan leent deze bank zich daar uitstekend voor. Heerlijk genieten met zijn kinderen van een gezellige film. Chips, popcorn en frisdrank en laat de film maar starten.

Bioscoopbank op maat gemaakt

Onze topbank Acacia als bioscoopbank

Op deze bovenstaande foto zie onze topbank Acacia die gemaakt is als bank om gezellig visite op te ontvangen en het linkerdeel als bioscoopbank. Bij deze bioscoopbank op maat gemaakt kan het linker loungedeel tegen het midden loungedeel worden geplaatst. Hierdoor ontstaat er een enorme chillbank waar je heerlijk op kunt hangen en kan genieten van een mooie film. Opstaan wordt zeer lastig op deze relaxbanken.

Bioscoopbank op maat

Onze bank Gloriosa is een regelrechte hit met zijn draaibare zitgedeelten.

Deze topbank Gloriosa heeft een uniek draaisysteem in de zittingen links en rechts. Je kan gewoon zitten op deze bank en je kunt de zittingen draaien tot een loungedeel. Ook de ruggen kunnen uitgeklapt worden waardoor er een heerlijke relax bioscoopbank ontstaat. Voor meer informatie kan je contact opnemen met ons bedrijf op nummer 072-5616126

Showroom

Al onze modellen staan netjes opgesteld in een overzichtelijke showroom waar je heerlijk kunt proefzitten. Let wel dat onze showroom 7 dagen per week open is, echter alleen op afspraak! Je kunt bellen voor het maken van een afspraak 24/7 op 072-5616126.

Naast banken op maat leveren wij complete interieurs op maat. Advies in kleur, materialen en producten zijn geheel gratis. Onze interieur adviseur kan je alles vertellen hierover. Kom gerust langs met plattegrond en hij kan precies vertellen waar alles zou moeten staan. 

Advies; verfkleur, gordijnen, zonwering, lampen, vloeren, banken, kasten, tv-meubelen, eettafels, eetstoelen etc. etc. etc.

Bioscoopbank op maat

Speciale maatbank waaronder bank Acacia aan klant geleverd