Bijzondere lampen bij Fabriekmeubels

Als je op zoek bent naar een aparte of bijzondere lamp ben je bij fabriekverlichting op het juiste adres. Wij bieden meer dan 1500 lampen aan op deze unieke site. Van hanglamp, bureaulamp, staande lamp, tafellamp, videlamp, wandlamp, plafondlamp tot spots aan toe. Met 1 simpele muisklik kun je jouw lamp kiezen en uitvergroten. Handig als bijvoorbeeld je partner er nog niet is, dan kun je de vergroting uitprinten en alle gegevens van onze webwinkel staan bij de foto van de lamp van jouw keuze. Buiten al deze lampen bieden wij ook een aantal exclusieve bijzondere lampen aan. Waaronder een prachtige serie houten lampen die je elders niet tegen komt. Maar ook een zeer aparte industrielamp en geweldig mooie kroonluchters. Laat je inspireren door deze geweldige site, want jouw lamp staat er beslist bij.

Bijzondere lampen

Bijzondere lampen van hout

Levering

Al onze bijzondere lampen zijn perfect verpakt en beschermd. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en gratis bezorging aan huis. En mocht de lamp toch niet bevallen, dan heb je 7 dagen bedenktijd en kun je de lamp, mits onbeschadigd en in originele verpakking dusdanig dat deze weer de verkoop in kan, wordt terug gestuurd. Je krijgt dan het bedrag binnen 5 werkdagen op je rekening terug gestort.

Bijzondere lampen - Fabriekverlichting

Bijzondere lamp Global

Lichtplan met bijzondere lampen

Je kan zelfs gebruik maken van onze interieur specialist die vrijblijvend bij je thuis kan komen voor een perfect lichtplan. Hij bepaald niet alleen de sfeerverlichting, maar komt ook vaak met bijzondere ideeën, zoals LED spots in de vitrinekast met glazen platen verwerkt in de legplanken zodat het licht kan doorschijnen. Maar ook Spotjes en zelfs buitenverlichting kan hij u adviseren. Hij weet als geen ander veel balans en harmonie in verlichting aan te brengen en zorgt voor rust in huis.

Bijzondere lampen - Fabriekverlichting

Bijzondere led lampen in deze Square vitrine kast die verkrijgbaar is bij www.fabriekmeubels.nl

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl