Betaalbare hoekbanken

Betaalbare hoekbanken
Betaalbare hoekbanken met hier de nieuwe collectie.

 Betaalbare hoekbanken

Na het overweldigende succes van onze site; fabriekmeubels.nl volgde al snel fabriek verlichting.nl. en de-interieurspecialist.nl. Deze drie sites worden giga goed bezocht en de order komen dan ook zeer regelmatig binnen. Vooral de adviezen worden gretig afgenomen vooral omdat deze geheel vrijblijvend zijn. Sinds een paar maanden is er dan nu ook de-bankenfabriek met betaalbare hoekbanken, chaise longe banken, longchairbanken en ottomaan banken. Het mooie van deze site zijn de ongekende module mogelijkheden waardoor er met 1 model vele modellen gecreëerd kan worden. Zo is er voor iedereen wel de juiste bank samen te stellen. Op de site kun je dit zeer makkelijk zelf doen en zie je direct wat jouw samen gestelde bankstel kost. Uit ervaring en uit de reacties van onze klanten is dat de betaalbare hoekbanken, longchairs, ottomaans en chaise longues erg lekker zitten en top kwaliteit stoffen biedt voor een wel heel redelijke prijs.

Betaalbare hoekbanken
Klein behuisd maar toch landelijk wonen met een betaalbare hoekbank / longchair.

Al onze betaalbare hoekbanken, longchairbanken, ottomane banken en gewone 2 zit-, 2,5 zit-, 3 zit- en 4 zitbanken zijn gemaakt van de beste materialen zoals massieve frames en grenen regels met hardboard. De nosagvering gaat gemiddeld 20 jaar mee en is afgedekt met een polyether laag. De zit- en rugkussens zijn van polyether met latex sticks gevuld wat een heerlijk zitcomfort geeft. De enorme keuze uit de stoffencollectie maakt het voor de klant ook nog mogelijk om zijn/haar smaak op de bank te zien. Kortom betaalbare hoekbanken, longchair en ottomaan banken vindt je bij de-bankenfabriek.nl.

Help-desk en advies

Kom je er op de site niet helemaal uit dan kan je zeven dagen per week van 9.00-22.00 uur ons telefonisch bereiken met al je vragen of die specifieke bank. Wij staan je professioneel te woord en begeleiden je eventueel door de site.

Ook bieden wij de mogelijkheid aan om onze showroom te gaan bezoeken waar de meeste modellen staan opgesteld. Onze adviseur helpt je graag met al jou vragen. Neem wel een plattegrond mee van de woonkamer situatie. Let op; de showroom is zeven dagen per week open van 9.00-22.00, uitsluitend op afspraak!

Betaalbare Hoekbanken
De banken worden professioneel bezorgd.

072-5616126

06-22694323

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.