Beste longchair bank

Beste Longchair bank
Beste Longchair bank “Hyacinth”

Beste Longchair bank

Ben je op zoek naar de beste longchair bank die er momenteel gemaakt wordt? Zoek gewoon niet verder en kijk op de website van de-bankenfabriek.nl. Daar staat de longchair bank Hyacinth en Dahlia. Het verschil? De Dahlia is met vaste stoffering en heeft vierkante voor rugkussens en de Hyacinth is een losse hoes met langwerpige voorkussens. Dit is absoluut de “Beste Longchair bank” die momenteel vervaardigd wordt.

Waar baseren wij dat op?

A) deze longcahir bank is geheel naar wens samen te stellen, ik kom daar later op terug.

B) top kwaliteit materialen zoals massieve romp en originele binnenvering in combinatie met kussens die wel in conditie blijven.

C) Hij is zeer betaalbaar ten opzichte van de kwaliteit.

D) Puur Hollands product, dus perfecte na controle.

E) zeer hoge plof factor

F) Giga keuze in stoffen

H) 4 kleuren poten

I) snelle levertijd

De beste longchair bank
De beste longchair bank Dahlia

Vanwaar het succes!

Die vraag is niet zo moeilijk te beantwoorden. Het zit namelijk zo dat bij de meeste longchair banken de longchair zelf te smal is waardoor je er maar met 1 persoon op kan zitten. Bij de Hyacinth en Dahlia is deze dusdanig breed dat je er met gemak met z’n tweeën op kunt. Dan de fuctie van het voorkussen. Dit is ontwikkeld omdat er tegenwoordig hele lange mensen zijn die een diepe bank zoeken om hun benen goed kwijt te kunnen. Maar er zijn ook nog genoeg mensen die 1,50 tot 1,65 lang zijn. Nou daar heb je eigenlijk al het antwoord. Lange mensen doen het voorkussens even opzij terwijl mensen die kort van bovenbeen zijn het voor kussen juist ideaal vinden. Dus beste mensen, bent jij lang en je partner kleiner, dan hebben jullie de bank gevonden.

Beste longchair bank
Beste longchair bank Hyacinth hier aangepast in een kleine woonkamer. De longchair hebben wij ingekort ivm de haard links.

Ploffactor

Geen X-factor maar Ploffactor met recht. Deze bank Hyacinth en Dahlia zijn heerlijk zacht, dit komt door de polyether vulling met een toplaag van latex sticks. Wegzakken, wegzakken, en nog eens wegzakken zijn de juiste woorden voor deze toppers!

Uit proberen!

Dat kan! Zeven dagen per week zijn wij geopend van 9.00-22.00 uur. Maar let wel op,; alleen op afspraak! Dus bel gerust ons telefoonnummer en wij staan voor u paraat om op de Beste longchair bank te gaan proef zitten.

P.s Oh ja, zitten is kopen, sorry!

comfortabele leefbanken
NIEUW! EEN BANK NAAR KEUZE OP ZICHT THUIS!!!

 

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.