bankstellen met binnenvering

bankstellen met binnenvering
bankstellen met binnenvering

Bankstellen met binnenvering

Er worden wereldwijd heel veel bankstellen gemaakt maar bankstellen met binnendring zijn vaak de beste kwaliteit banken. Uiteraard kan dit niet zonder de juiste afwerking en het juiste zitcomfort rug en zitkussens. Anders heeft de nosagvering geen enkele zin. Wat belangrijk is dat er begonnen wordt met een beuken romp met grenen regels, dit zorg voor een stabiele ondergrond. de rest wordt afgeweekt met plaatmateriaal. In de binnenbak worden er vervolgens zigzag veren geplaatst om de 12 cm. die op de juiste wijze gespannen zijn. In de goedkopere banken zitten ze vaak verder uit elkaar en is de spanning niet juist. Ook zie je vaak dat er met plastic veerspanners gewerkt wordt. hierover heen komt een beschermdoek om het schuim niet te beschadigen. Hierover komen de beste schuimlagen die de levensduur van de bank verlengen. En daar overheen komt uiteindelijk de stoffen hoes of vaste stoffering. De binnenkussens worden gemaakt van polyester met latex sticks gevuld wat een lekker zacht zitcomfort geeft.

bankstellen met binnenvering
bankstellen met binnenvering. Deze banken zijn er voor kleine mensen en lange mensen gemaakt.

Bij de-bankenfabriek krijgt u een puur Hollands en Belgisch product waar veel aandacht aan besteed is. Het fijne van onze bankstellen met binnenvering is dat ze uit elementen bestaan waardoor er altijd een bankstel is samen te stellen die in uw interieur past. Elk doel bestaat uit drie maten poefen, een fauteuil, loveseat, 2 zitbank, 2,5 zitbank, 3 zitbank, drie elementen met een arm links en drie elementen met een arm rechts, drie tussen elementen in drie maten, een corner of hoekelement, een longchair en een ottomaan. Zo zijn er altijd wel bankstellen met binnenvering voor u. En wilt u advies in de showroom, dan kan dat 7 dagen in de week van 9.00 – 22.00 op afspraak. Ook onze interieur adviseur kan bij u thuis komen om samen met u de ultieme binnenvering bank samen te stellen.

Bankstellen met binnenvering
Bankstellen met binnenvering met hier de “Roos”, en “Tulp”.

Tel. 072-5616126

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.