Bankstellen Landelijke stijl

Bankstellen landelijke stijl

Bankstellen landelijke stijl
Bankstellen landelijke stijl waar hier een 4 zitsbank Anemoon is geadviseerd.

Als men vandaag de dag de kiosken bekijkt zal zien dat er veel luxe tijdschriften over bankstellen landelijke stijl zijn. Om maar een paar te noemen; Wonen landelijke stijl, Residence, More Than Classic etc. etc. Hierin staan vele bankstellen landelijke stijl. Wij van de-bankenfabriek.nl adverteren niet in dit soort bladen omdat wij online vertegenwoordigd zijn. Maar dat neemt niet weg dat de model bankstellen die in dit soort balden staat prima aansluiten met onze lijn. Ze zouden er zeker niet in misstaan.

Ook wij bieden bankstellen landelijke stijl aan in hoes model en vaste bekleding. ook wij hebben de prachtige Belgische katoen/linnen stoffen en de old-look katoen. Deze stoffen heten bij ons de Shadow, Kiss, Montfort etc en zijn grandioos mooi en hebben een uitstraling waar je U tegen zegt. Neem bijvoorbeeld onze prachtige bank Anemoon en Hyacinth, twee prachtige bankstellen landelijke stijl en in alle maten en modellen leverbaar. Van een fauteuil, loveseat, 2 zit-, 2,5 zit-, 3 zitbank, hoekbank, chiase longe, ottomanbank, tot een poef aan toe. En alles leverbaar in hoes of vaste stoffering. Zelf het model Anemoon is leverbaar in een diepere maat voor lange mensen.

Bankstellen landelijke stijl
Bankstellen landelijke stijl Hyacinth in stof Kiss Grey 65

Laat je inspireren voor jouw droombankstellen landelijke stijl

Laat je inspireren door onze mooie site waarbij je jouw eigen bank kunt samenstellen met onze unieke configurator. Als jij met de muis op een stof klikt verandert de bank hierin, maar ook kun je met je muis je bank samenstellen. Als voorbeeld; links begin je met een chaise longe, vervolgens 2 x element 2 zit zonder armen, daarnaast een corner (hoek) om te eindigen met een ottoman. En zo ontstaat jouw eigen bank geheel samengesteld zoals jij dat wilde. Uniek en helemaal van deze tijd. Daarnaast kunt je altijd nog gebruik maken van onze showroom in Alkmaar, waar vele modellen staan opgesteld om proef te gaan zitten.

Bankstellen landelijke stijl
Bankstellen landelijke stijl met de nieuwe collectie.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Creëer je eigen stijl met op maat gemaakte zitbanken

Zwart en goud interieur: een prachtige kleurencombinatie

scandinavisch wonen met de-bankenfabriek

Ontdek de eenvoud van Scandinavisch wonen

kleurrijke accessoires bij de-bankenfabriek

De magie van kleurrijke accessoires

Ontvang gratis interieuradvies bij De-Bankenfabriek

Slimme tips voor het optimaal benutten van kleine ruimtes

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.