Bankstellen Amsterdam

Bankstellen Amsterdam

Bankstellen Amterdam

de-bankenfabriek.nl levert heel veel bankstellen in Amsterdam af de laatste tijd. Dit komt mede door de mond-tot-mond reclame want wij leveren af zonder bezorg kosten. Soms moet er in bepaalde situaties een lift gehuurd worden maar dat zijn vaak ook niet weer enorme extra kosten. Het zijn niet alleen bankstellen Amsterdam wat veel geleverd wordt daar , maar ook chiase longues, hoekbanken, ottmanbanken, zitbanken, loveseats en poefen worden veel besteld door klanten in Amsterdam. Ook het gegeven dat alle modellen in elementen geleverd woorden maakt het leveren van bankstellen Amsterdam een stuk makkelijker in de binnenstad. De meeste grachtenpanden en hoogbouw in Amsterdam hebben een katrol waarmee een bank omhoog getakeld dient te worden en ook dat is kosteloos en wordt als service aangeboden door de-bankenfabriek.nl. Echter vragen wij altijd of de klant wilt helpen, danwel de buurman of familielid. Dit om de kosten laag te houden en de prijs van uw bank niet op te drijven.

Bankstellen Amsterdam
Bankstellen Amsterdam geplaatst bij een klant

Care Fixx

Zitbanken Amsterdam
Bankstellen Amsterdam met de extra optie; 5 jaar vlekgarantie van Care fixx.

Ook kunt u kiezen voor onze vlek garantie plan waarbij de bankstellen Amsterdam of welke bankstel dan ook wordt geïmpregneerd. U krijgt door deze impregnatie 5 jaar volledige vlekgarantie en kost € 50,= per zitplaats extra. Er kan geen vuil en vocht meer in de stof dringen.

Mocht u binnen deze periode toch een vlek krijgen die u er met geen mogelijkheid uit krijgt dan belt u ons op 072-5616126

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.