Bankstellen Amsterdam

bankstellen Amsterdam

De nieuwe collectie stijlvolle bankstellen Amsterdam van de-bankenfabriek.nl

de-bankenfabriek.nl levert heel veel bankstellen in Amsterdam af de laatste tijd. Dit komt mede door de mond-tot-mond reclame want wij leveren af zonder bezorg kosten. Soms moet er in bepaalde situaties een lift gehuurd worden maar dat zijn vaak ook niet weer enorme extra kosten. Het zijn niet alleen bankstellen Amsterdam wat veel geleverd wordt daar , maar ook chiase longues, hoekbanken, ottmanbanken, zitbanken, loveseats en poefen worden veel besteld door klanten in Amsterdam. Ook het gegeven dat alle modellen in elementen geleverd woorden maakt het leveren van bankstellen Amsterdam een stuk makkelijker in de binnenstad. De meeste grachtenpanden en hoogbouw in Amsterdam hebben een katrol waarmee een bank omhoog getakeld dient te worden en ook dat is kosteloos en wordt als service aangeboden door de-bankenfabriek.nl. Echter vragen wij altijd of de klant wilt helpen, danwel de buurman of familielid. Dit om de kosten laag te houden en de prijs van uw bank niet op te drijven.

Bankstellen Amsterdam

Bankstellen Amsterdam bij de de-bankenfabriek.nl met de nieuwe collectie, maar wel al leverbaar en te      bezichtigen.

Oude bankstel

Tevens kunt u gebruik maken van onze akte “Koop en ruil In” waarbij wij een klein bedrag geven voor uw oude bank en deze weer gratis weggeven aan minder bedeelden in onze samenleving. Wij nemen uw oude bank mee en zetten er daarvoor in de plaats, uw nieuw bestelde bank. Een win-win situatie vinden wij.

Care Fixx

Zitbanken Amsterdam

Bankstellen Amsterdam met de extra optie; 5 jaar vlekgarantie van Care fixx.

Ook kunt u kiezen voor onze vlek garantie plan waarbij de bankstellen Amsterdam of welke bankstel dan ook wordt geïmpregneerd. U krijgt door deze impregnatie 5 jaar volledige vlekgarantie en kost € 50,= per zitplaats extra. Er kan geen vuil en vocht meer in de stof dringen.

Mocht u binnen deze periode toch een vlek krijgen die u er met geen mogelijkheid uit krijgt dan belt u ons op 072-5616126, of u belt Kleine Leiden 071-5312060 en zij komen langs en halen voor 100% zeker de vlek eruit.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl