BANKSTEL

Voor direct contact bel 072 5616126

Ben je op zoek naar een bankstel dan kun je bij de-bankenfabriek.nl heel goed terecht. Wij hebben een bankstel in zowel moderne als landelijke stijl. Je kunt hierbij kiezen uit vele verschillende stoffen waarbij in verreweg de meeste gevallen de prijs van de stof hetzelfde blijft. Bij de landelijke bankstellen kun je daarnaast ook kiezen uit een vast gestoffeerde bankstel of een bankstel met losse hoes. Bij de moderne banken heb je de keuze uit verschillende soorten poten om jouw bank net dat extra te geven waardoor jij juist deze bank het beste bij je vind passen. Ook is het bij ons mogelijk om een bankstel op maat te laten maken, dit tegen een geringe meerprijs. Op onze site kan je jouw bank samenstellen in de door jouw gewenste opstelling waarna de bank in beeld verschijnt zoals jij hem wenst.

Bankstel

Bankstel / geleverd aan klanten.

Showroom

Bij het kiezen van een bankstel vind men het toch vaak lastig dit puur online te doen, daarom hebben wij naast onze online winkel ook een showroom in Alkmaar gevestigd. Hier vind je alle mogelijkheden voor jouw bankstel en helpt onze interieur adviseur je ook graag bij het maken van een juiste keuze. Omdat wij buiten de site van de-bankenfabriek.nl om nog 5 andere interieur gerichte websites hebben vind je in onze showroom nog veel meer voor je interieur naast alleen banken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan eettafels, bijzondere verlichting, vloeren, gordijnen en meer. Kortom een bezoek is zeker de moeite waard.

Let wel op onze showroom is alleen op afspraak geopend, een afspraak kun je maken via onze helpdesk.

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.

Bel gerust, 072 5616126

Bankstel

Bankstel geleverd aan klanten

Bankstel service aan huis

Mocht je door omstandigheden niet in staat zijn om een bezoek te kunnen brengen aan onze showroom maar je hebt al wel een idee naar welk bankstel op onze site je voorkeur uitgaat. Dan kan je kiezen voor de bankenservice aan huis.  Onze adviseur komt dan bij je thuis met een deel van de bank en alle stofstalen. Zo kan je puur vanuit je eigen woonsituatie een keuze maken. Ook voor deze service kan je een afspraak maken via onze helpdesk.

Bankstel

Bankstel sfeercompilatie

Vind jouw meubels via onze sites :

Fabriekmeubels.nl

Fabriektafels.nl

Fabriekverlichting.nl

eetstoelenfabriek.nl

de-interieurspecialist.nl

Bankstel

Bankstel en interieur advies