Bankstel naar eigen wens aan te passen

Bankstel naar eigen wens aan passen

Bij de-bankenfabriek.nl  bankstel naar eigen wens aan passen . Omdat je soms een kleine wijziging wenst in de door jouw uitgekozen bank, behoort dit bij ons vaak tot de mogelijkheden. Onze banken zijn van Nederlands fabrikaat waardoor wij deze service kunnen bieden. Wil je bijvoorbeeld een bank die perfect in de serre past dan kunnen wij hiervoor zorgen. Wij komen dan eerst bij je thuis om een mall te maken waarna de bank in productie kan worden genomen. Ook hebben klanten soms de voorkeur voor een bepaalde bank maar wil daar wat eigen aanpassingen aan, ook dit is bij ons mogelijk.

Bankstel naar eigen wens aan passen
Bankstel naar eigen wens aan passen hier onze bank Roos omgezet in long chair met verhoogde rug.

Showroom bezoek mogelijk

Wanneer je geïnteresseerd bent in een bankstel naar eigen wens dan is het raadzaam om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier kun je kijken welke bank je aanspreekt en kun je de eventuele mogelijkheden bespreken met onze adviseur. Onze showroom is zeer sfeervol ingericht en heeft buiten bankstellen om veel meer wat met woninginrichting te maken heeft. Wij hebben jarenlange ervaring en begrijpen daardoor goed waar onze klanten naar op zoek zijn. Bel eerst even voordat je een bezoek komt brengen aan onze showroom in Alkmaar wij zijn namelijk alleen op afspraak geopend. Zodoende hebben wij gericht de tijd voor onze klant.

Helpdesk voor het plannen van een afspraak of eventuele andere vragen, 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur

072 5616126

Bankstel naar eigen wens aan passen
Bankstel naar eigen wens aan passen hier geleverd aan klant.

De banken service aan huis

Wanneer het om een bankstel naar eigen smaak aan te passen gaat is het soms handig om een afspraak te maken waarbij onze adviseur bij je thuis langs komt. Hij neemt dan een gedeelte van het bankstel van je voorkeur mee zodat je ter plekke een goede samenstelling kunt maken. Onze adviseur is dan immers bij je thuis en kan zo goed de juist opstelling bepalen. Heb je foto s van je woonkamer of wellicht een bouwtekening dan kan hij natuurlijk ook in de showroom de situatie bepalen. Aan jou de keuze, bel gerust wanneer je eventuele vragen hebt wij staan altijd voor je klaar.

Bankstel naar eigen wens aan passen
Bankstel naar eigen wens aan passen hier een totaal interieur afgeleverd.

Kijk voor meer inspiratie voor jouw woonwensen ook eens op 1 van onze ander sites:

de-interieurspecialist.nl

Fabriekmeubels.nl

Fabriektafels.nl

Fabriekverlichting.nl

eetstoelenfabriek.nl

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Creëer je eigen stijl met op maat gemaakte zitbanken

Zwart en goud interieur: een prachtige kleurencombinatie

scandinavisch wonen met de-bankenfabriek

Ontdek de eenvoud van Scandinavisch wonen

kleurrijke accessoires bij de-bankenfabriek

De magie van kleurrijke accessoires

Ontvang gratis interieuradvies bij De-Bankenfabriek

Slimme tips voor het optimaal benutten van kleine ruimtes

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.