Bankstel met hoofdsteun

Bankstel met hoofdsteun

Bij de-bankenfabriek.nl hebben wij nu een prachtige Italiaanse design bankstel met hoofdsteun. Sterker nog niet alleen een bankstel met hoofdsteun maar ook nog eens een uitklapbaar gedeelte waar je jouw voeten op kunt leggen. Alles voor een optimaal comfort, je hebt bijna geen bed meer nodig. Het mooie van deze nieuwe bank is dat het een keuze is, wil je chillen dan kan dat maar komt bijvoorbeeld je schoonmoeder op visite dan kan zij op een normale strak uitziende bank plaats nemen. Dit heeft te maken met uitklapbare delen. De bank heeft een mooie uitstraling en is leverbaar in verschillende maten en stoffen.

Bankstel met hoofdsteun hoge rug
Bankstel met hoofdsteun onze prachtige bank Lobelia 

Showroom in Alkmaar op afspraak

Wanneer je op zoek bent naar een bank via onze site krijg je misschien het gevoel dat je de bank graag eens wilt voelen en zien. Dit kan bij ons in onze showroom die op afspraak voor jouw geopend is. Bel gerust voor het maken van een afspraak met onze helpdesk dit kan 7 dagen in de week van 9.00 tot 21.00 uur. Ben je nog op zoek naar andere meubels voor jouw interieur ook deze kan je vinden bij de-bankenfabriek.nl . Wij hebben namelijk meerdere sites waarbij het interieur centraal staat en dit vind je allemaal terug in onze showroom waar onze verschillende sites samen komen. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan eettafels en eetkamerstoelen. Kortom een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard onze adviseur helpt je graag onder het genot van een lekkere kop koffie/thee of cappuccino.

Helpdesk 072 5616126

Bankstel met hoofdsteun
Bankstel met hoofdsteun of bijvoorbeeld design bank Zinnia
Buiten onze nieuwe bankstellen van Italiaans design om hebben wij ook bankstellen van Nederlands fabrikaat waarbij wij ook maatwerk kunnen leveren. Wij hebben geen overdreven lange levertijden en daarbij kun je ook nog kiezen uit vele verschillende stoffen.
Bankstel met hoofdsteun
Bankstel met hoofdsteun maar ook vele ander mogelijkheden

Kijk ook eens op 1 van onze andere sites:

Fabriekmeubels.nl

Fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl

eetstoelenfabriek.nl

Fabriekverlichting.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.