Bij ons de-bankenfabriek.nl vind je jouw bankstel in zowel moderne als landelijke stijl en over het algemeen van Nederlands fabrikaat. Jouw bankstel van de-bankenfabriek.nl moet een mooie uitstraling hebben en uiteraard lekker zitten. Wij hebben een ruime keuze in verschillende stijlen zodat we voor iedereen de juiste bank hebben of zo kunnen samenstellen dat het helemaal jouw ideale bank wordt. Denk hierbij aan de hardheid van de kussens die verkrijgbaar zijn in zacht, medium of hard zitcomfort. Dit is mogelijk bij de losse zitkussens in de banken. Of het aanpassen van de leuning van breed naar smal. Ook is er een keuze van meer dan honderd verschillende stoffen.Kortom voor ieder wat wils.

Bankstel
Bankstel landelijke stijl met lendekussens

Showroom op afspraak 7 dagen in de week mogelijk

In onze showroom in Alkmaar vind je buiten onze bankstellen ook o.a. eetstoelen, eettafels, kasten en accessoires. Dit maakt een bezoek aan onze showroom erg leuk omdat je ook voor de rest van je interieur bij ons terecht kunt. Maak een afspraak om een bankstel te kunnen bekijken en voor overige inspiratie dit kan via onze helpdesk.

Helpdesk alle dagen bereikbaar tussen 9.00 en 21.00

072 5616126

Bankstel
Bankstel waaronder deze topper Mimosa

Bovenstaande bank Mimosa is nieuw in ons assortiment en nu al een topper! Door zijn luxe uitstraling en vele mogelijkheden qua opstelling valt men als een blok voor dit model. Daarbij staat hij ook op pootjes waarbij je gemakkelijk onder de bank kunt komen om te stofzuigen en dweilen. De rugkussens kun je ook aan elkaar schuiven ,makkelijk en extra comfortabel. Ook is er een ruime keuze in stoffen. De gecapitonneerde zitkussens geven de bank iets extra’s.

Bankstel
Bankstel ook mogelijk speciaal op maat gemaakt

Wij maken ook jouw bankstel op maat!

Bel gerust voor de mogelijkheden

072 5616126 of 06 22694323

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.