Banken

Voor direct contact bel 072 5616126

Ben je op zoek naar banken dan zit je bij de-bankenfabriek.nl op de juiste plek. Wij leveren kwaliteit banken van Nederlandse productie en in verschillende stijlen. Zo kun je terecht voor een moderne bank maar ook voor een bank met landelijke uitstraling. Via onze configurator op onze site kun je de bank van jouw keuze samenstellen qua opstelling en stof waarna de bank als zodanig in het scherm verschijnt. Zo krijg je een goed beeld hoe jouw bank er uiteindelijk uit gaat zien, dit is leuk en maakt de keuze makkelijker.

Banken
Banken geleverd aan klanten.

Showroom in Alkmaar op afspraak

Het kan natuurlijk ook zijn dat je de banken liever eerst zelf wilt bekijken en wilt voelen hoe het zitcomfort is alvorens je een keuze maakt , daarom hebben wij buiten onze site om ook een showroom. De showroom is sfeervol ingericht en een bezoek is zeker de moeite waard. Helemaal omdat je naast banken ook andere meubels vind om jouw huis tot een echt thuis te kunnen maken. Dit heeft te maken met het feit dat wij buiten onze site om van de bankenfabriek.nl nog 5 interieur gerichte websites bezitten. Deze komen allemaal tezamen in onze showroom. Bel gerust voor het maken van een afspraak met onze helpdesk deze is 7 dagen in de week bereikbaar. Onze adviseur helpt je graag onder het genot van een heerlijke kop koffie of cappuccino bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.

Helpdesk 7 dagen in de week van 9.00 tot 21.00 bereikbaar

072 5616126

Banken
Banken , sfeerimpressie

Voor meer inspiratie kijk ook eens op 1 van onze andere sites:

Fabriekmeubels.nl

Fabriektafels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

eetstoelenfabriek.nl

Banken
Banken en interieur advies

Heb je advies nodig voor bijvoorbeeld de inrichting van jouw nieuwe huis? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres, onze adviseur helpt graag om je te voorzien van een goed advies. Hij denkt hierbij bijvoorbeeld ook aan de juiste opstelling, maakt eventueel een licht plan en houdt zeker rekening met de leefsituatie en wensen van de klant zodat het huis een sfeervolle en leefbare omgeving wordt!

Kortom schroom niet om contact op te nemen, voor een vrijblijvend advies in onze showroom of bij je thuis.

Bel hiervoor 072 5616126

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.