banken uitproberen

Banken uitproberen
Banken uitproberen met de bank Hyacinth bij een klant.

Banken uitproberen.

Een geheel nieuw en uniek concept bij Fabriekmeubels.nl en de-bankenfabriek.nl zijn banken uitproberen bij jou thuis. Je bent op zoek online naar een mooie zitbank, dan is de kans groot dat je ook op onze site terecht komt. Wij bieden een collectie moderne en landelijke bankstellen aan die geheel naar eigen smaak zijn samen te stellen online. Elk model bestaat namelijk uit een poef, fauteuil, loveseat, 3 maten banken, 3 maten banken met een arm links of arm rechts, drie tussenelementen, een longchair, een ottomane en een hoekelement.

banken uitproberen
banken uitproberen waarna een prachtig resultaat is geboekt.

Vanaf heden kun je, buiten het gebruik van onze showroom, ook onze adviseur langs laten komen bij jou thuis met de bank van jouw keuze. Het kan echter wel zo zijn dat hij de loveseat of de 3 zits met arm rechts of links bij zich heeft, maar het gaat tenslotte om het zitcomfort en de uitstraling en afwerking. Ook neemt hij alle mogelijke stoffen mee en zal jou adviseren zowel in opstelling als in keuze van de stof want alles moet wel harmoniëren met de rest van het bestaande interieur.

banken uitproberen
Banken uitproberen. 2 zitsbank-2,5zitsbank-3 zitsbank-3,5zitsbank Anjer

Mocht je nu slagen ter plaatse voor een mooie opstelling dan kost deze service je helemaal niets extra’s. Slaag je niet en wil je er over nadenken dan kost dit jou € 50,= voor benzine en service. Denk wel dat wanneer je naar de showroom in Alkmaar was gekomen, je wellicht hetzelfde bedrag kwijt was geweest. Tevens biedt onze adviseur vrijblijvend aan om jou van meer advies te voorzien. Want wij doen niet alleen maar zitbanken maar ook binnen- en buiten zonwering, gordijnen, vloeren zoals parket, lamel parket, vinyl vloeren, pvc vloeren, en tapijt. Maar ook behang en verf advies is ons besteed.

banken uitproberen
Al onze banken worden professioneel bezorgd aan huis.

Bel gerust voor een afspraak 072-5616126

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.