Banken online kopen

Banken online kopen

De-bankenfabriek heeft een keuze uit diverse moderne en landelijke banken online kopen, allen gemaakt in Nederland. Elk model is leverbaar als fauteuil, loveseat, 2 zitbank, 2,5 zitbank, 3 zitbank, ottoman bank, longchair bank of als hoekbank. Maar onze banken online kopen zijn ook leverbaar in vele stoffen van diverse materialen. Ook de keuze in kleur voor de pootjes zijn divers. Al onze banken online zijn leverbaar in blauwe, groene, oranje en vele andere felle kleuren stoffen. Ook kunt u onze zitbanken kiezen als hoesbank of vaste stoffering bank.

Stel online uw eigen bank samen!

Banken online kopenKwaliteit

Al onze zitbanken zijn gemaakt van de fijnste materialen zoals beuken rompen en nosag binnenvering. Voor extra comfort worden de zitkussens diverse stramheden vervaardigd en zijn gevuld met polyester wat nauwelijks vervormd en conditioneel erg goed blijft. ook de stoffen zijn speciaal geselecteerd voor u en gemaakt van de beste garens. Deze stoffen komen vanuit de hele wereld. Hierdoor ontstaat er een zitbank die wat prijs/kwaliteit verhouding zeer gunstig genoemd mag worden.

Banken online kopen
Banken online kopen in vele stoffen mogelijk

Levertijden zitbanken

De levertijden van onze zitbanken ligt rond de zes weken, dit komt doordat er zo ontzettend veel mogelijkheden in model, stof en kleur pootjes is dat er onmogelijk voorraad gehouden kan worden. Er is echter 1 troost en dat is wanneer de bank er is de levertijd ruimschoots vergeten wordt. Onze zitbanken mogen gerust het logo, “genieten, genieten en nog eens genieten”, dragen. Want eenmaal een bezoek aan onze showroom betekent dat u verkocht bent aan het model en zitcomfort. Onze kracht is dat de banken hier in Nederland gemaakt worden dus is er altijd communicatie en kwaliteit controle waardoor u 100% garantie krijgt op uw zitbank.

Banken online kopenbestellen, stap 3, de kleur van de poten.

 

Banken online ook te bezichtigen!

Laat u dus vrijblijvend leiden door onze unieke site en kom gerust eens proef zitten in onze mooie showroom in Alkmaar., die 7 dagen per week open is van 9.00-22.00. Let wel; Op afspraak!

Banken online kopen
Banken online kopen worden professioneel thuis bezorgd.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.