Banken online bestellen

Op onze uniek site kun je in een paar eenvoudige stappen banken online bestellen.

Stap 1

Je gaat eerst naar de type bank van jou keuze, bijvoorbeeld; “bankstellen landelijk“. vervolgens kies je eerst de bank die leuk vind en klik vervolgens op “Bankstel samenstellen“.

Banken online bestellen

STAP 1 Banken online bestellen begint hier, klik op kies afmeting.

Stap 2

Daarna kies je jouw model door op “kies afmeting” te klikken. Je ziet nu allemaal elementen verschijnen waar je op kunt klikken. Bijvoorbeeld; je kiest een 2 zits met arm links, daarna een longchair, en dat is nu de bank die jij hebt samen gesteld. Tevens zie je direct de totaal prijs in beeld verschijnen.

Banken online bestellen

Banken online bestellen stap 3, de stofkeuze.

stap 3

Klik nu op de button “kies de stof” en klik op de stof van jou keuze voor een vergroting van de details van de stof, vervolgens komt de bovenstaande bank in deze stof in zicht. op een I-pad moet je twee x op de stof van je keuze klikken om de bank in de stof te zien. Bij 1 x aanklikken komt alleen een staaltje groot in beeld.

Bankstellen online bestellen.

Bankstellen online bestellen, stap 4, kies eventueel de armlegger.

stap 4

Dit geldt alleen voor de Hyacinth en de Dahlia, je kunt kiezen uit twee soorten armleggers. Er is een ronde armlegger die als optie geldt, en standaard is de armlegger vierkant strak. Je ziet overigens de bank niet in beeld met de ronde arm maar wanneer je een vinkje geeft in het vierkante hokje dat je dat wilt, krijgen wij het wel bevestigd.

Bankstellen online bestellen

Bankstellen online bestellen, stap 5, de kleur van de poten.

stap 5

Bijna klaar, alleen nog even aangeven welke kleur poten je wilt. Bij de moderne bankstellen kun je kiezen uit twee metalen poten, rond en vierkant.

Nu ga je alleen nog naar je winkelwagen om de door jou samengestelde bank te bestellen online. Mocht je twijfelen en wil je toch eerst op de betreffende bank zitten, dan kan dat zeven dagen in de week, op afspraak, in onze showroom in Alkmaar.

Berenkoog 14, 1822 BJ  Alkmaar

Telefoonnummer; 072-5616126

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl