banken met longchair

banken met longchair in alle maten leverbaar.

Banken met longchair

Tegenwoordig zijn banken met longchair erg in. Je kunt ze zowel links als rechts krijgen en zijn er in moderne uitvoeringen, romantische uitvoeringen en landelijke uitvoeringen. Bij de-bankenfabriek.nl hebben wij uiteraard ook banken met longchair, zoals de Anemoon, Lelie, Anjer, Hyacinth, Dahlia, Roos en Tulp. En zelfs binnenkort de Kamille als extra aan winst.  Het fijne van onze banken is dat het allemaal losse modules zijn die je eindeloos kunt combineren. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met een longchair aan de linker zijde met daar tegen aan een element zonder armen van 80, 90 of 100 breed. Dan weer zo’n element om vervolgens een hoekelement er tegenaan te plaatsen. Dan is er de mogelijkheid wee een tussenelement van bijvoorbeeld 90 cm. breed te plaatsen om vervolgens te eindigen met een module met een arm rechts.

banken met longchair

Banken met longchair zelf samen te stellen.

Zoals je op de bovenstaande tekening kunt zien zijn de mogelijkheden eigenlijk dus onbeperkt en biedt one klant de mogelijkheid een zitbank samen te stellen die past in zijn leefomgeving. Op de site kun je dit doen met een simpele klik van de muis op de module te geven en het aantal in te vullen. De desbetreffende module verschijnt bovenaan in beeld met de daarbij behorende prijs. Vervolgens doe je dat met de volgende module die je er naast wilt plaatsen. Klik vervolgens op “Keuze stof” en klik op de kleur stof die bij jou past. De bank in beeld verandert in deze kleurstelling zodat je een goed beeld kunt vormen hoe jouw bank eruit komt te zien. Nog even naar “keuze poten” en kies de kleur poot die bij jouw interieur past., en voilà de bank is klaar om besteld te worden.

Maar mocht je alsnog twijfelen en wil je ook graag de zitbank, die jij hebt samen gesteld, uitproberen dan kan dat bij ons. Ten eerste hebben wij een help-desk die zeven dagen voor je klaar staat van 9.00-22.00, om al jou vragen te beantwoorden. 072-5616126.

Maar ook kun je zeven dagen van de week onze showroom gebruiken om het model van jouw keus uit te proberen. let wel dat ook dit alleen gaat op afspraak.

banken met longchairen

Betaalbare banken met longchair, hier de nieuwe collectie.

 

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl