Bank zelf samenstellen

Bank zelf samenstellen

U wilt graag een bank zelf samenstellen online. Bij de-bankenfabriek kunt u via onze unieke configurator elke model geheel naar wens zelf creëren. Bij ons kiest u eerst een moderne zitbank of een landelijke bank. Kies nu de elementen die in uw interieur passen en vervolgens klikt u op de stofkeuze en kiest u de stof die bij u past. De bank bovenaan verschijn t vervolgens in deze samenstelling. Nog even de poten kleur bepalen en voilà, uw bank is online samen gesteld. Zo simpel werkt een bank zelf samenstellen bij de-bankenfabriek. Een zeer professionele site die past bij het hedendaagse koopgedrag van de consument.

bank zelf samenstellen
                                               bank zelf samenstellen waaronder onze prachtige bank viool

Banken service aan huis

Een extra service van de-bankenfabriek is onze banken service aan huis. Dit voor diegene die er online niet geheel uitkomen en dan vervolgens in de showroom ook niet goed weten wat voor een model of kleur. Die kunnen dan gebruik maken van onze banken service aan huis waarbij onze specialist bij u thuis langs komt met de bank die u het meest aanspreekt. Tevens neemt hij alle mogelijke stofstalen mee om samen met u tot de ultieme stof en elementen te komen. Slaagt u bij dit proces dan kost deze actie u geheel niets en wanneer u er over na wilt denken dan kost dit u slechts € 50,= voor gedane moeite en wat benzine geld.

bank zelf samenstellen
                                                bank zelf samenstellen met hier de populaire “Anemoon”.

Zoals u op de bovenstaande foto ziet kunt u dus ook een grote U-bank samen stellen en dat natuurlijk niet alleen. Ook een longchair bank met arm links of rechts in samen spel met een drie zitbank met een arm links of rechts behoort tot de ongekende mogelijkheden. Maar ook voor een simpele fauteuil, 2 zit-, 2,5 zit- of driezit bank bent u bij de-bankenfabriek op het juiste adres. Bij ons is een bank zelf samenstellen een fluitje van een cent.

Bank zelf samenstellen
                                                        Bank zelf samenstellen met alle elementen keuzes.

Kijk ook eens op onze andere websites;

Fabriekmeubels

Fabriektafels

Fabriekverlichting

de-interieurspecialist

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.