Bank shop online

Bank shop online
Bank shop online “Roos”, en “Tulp”.

Bank shop online

Een bank shop online zie je steeds vaker op internet. Sinds internet de overhand begint te krijgen komen er steeds meer online woonwinkels bij. Handig omdat je dan niet de stad in hoeft om te zoeken naar een dure parkeer plaats, vervolgens door de regen naar de betreffende woonwinkel, om vervolgens weer terug, door de regen, naar je auto te moeten gaan. En met een beetje pech in de file te belanden. Nee, een bank shop online heeft vele voordelen; lekker vanuit je luie stoel op zoek naar het ultieme meubel. En wanneer je deze dan hebt gevonden is er vaak de mogelijkheid om deze alsnog in een showroom uit te gaan proberen alvorens tot koop over te gaan.

Bank shop online
Bank shop online met de “Hyacinth”

Online advies

Bij ons de-bankenfabriek.nl staat de service op de eerste plaats. Wij bieden heel veel mogelijkheden om via onze bank shop online advies in te winnen. Bijvoorbeeld hebben wij een help-desk voor wanneer je er niet helemaal uit komt, of met vele vragen zit. Deze help-desk is 7 dagen per week bereikbaar van 9.00-22.00, dus ook op zon- en feestdagen.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om vrijblijvend, op afspraak, onze showroom in Alkmaar te bezoeken, Ook dit kan 7 dagen in de week van 9.00-22.00. Neem gerust een bouwtekening of plattegrond mee zodat onze adviseur je goed van dienst kan zijn.

Naast al deze service kan onze interieur specialist ook bij je thuis komen, om samen met jou tot het ultieme meubel te komen zowel wat kleur als model betreft. En zijn advies stopt niet bij een zitbank of kast, maar gaat veel verder. Vaak begint hij spontaan jouw schilderijen te verplaatsen of de bestaande meubels te verschuiven, vaak met een verbluffend resultaat.

Bel ons gerust op voor een vrijblijvend telefoon gesprek of advies.

072-5616126

“>Bank shop online

Al onze meubelen worden op professionele wijze geleverd.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.