Bank op maat

Bank op maat bij de-Bankenfabriek

Bij de-bankenfabriek kun je jouw bank op maat laten maken voor een redelijke meerprijs. Mocht je een longchair bank of een ottmanbank willen, maar is bijvoorbeeld de lengte te lang omdat er een openhaard of tussendeur in de weg staat. Dan kunnen wij deze bank voor jouw in lengte aanpassen. Ook kan op verzoek een standaard bank aangepast worden mits dit een hoesbank betreft. Stel je vind de drie zits bank van 2,40 mrt te lang en de 2,5 zitsbank van 2,10 mtr te kort en wil je deze precies op 2,25 mtr breed willen dan is daarvoor bij ons de mogelijkheid.

Bank op maat
Bank op maat gemaakt. De ottomane is ingekort waardoor deze aansluit bij de kachel.

Meerprijs voor een bank op maat?

Een bank op maat bij ons heeft daar tegen wel een meerprijs omdat dit standaard vanuit de leverancier wordt gedaan maar bij ons in onze eigen stoffeerderij. De meerprijs hangt helemaal af van de betreffende bank op maat. Een longchair inkorten is bijvoorbeeld goedkoper dan een drie zitbank smaller maken. Ook een tussen element aanpassen is wat prijs betreft interessanter dan een bank met aan 1 zijde een arm inkorten. Maar de mogelijkheden zijn er, en in principe is alles mogelijk mits uitvoerbaar. Laat ook hiervoor u adviseren door onze interieur specialist.

Hoogte aanpassingen met een bank op maat!?

Er zijn veel oudere mensen die nog steeds veel te laag zitten. In de jaren ’70 en ’80 was een bank of fauteuil gemiddeld 40-42 cm. hoog wat toen gewoonweg de norm was. Maar in de loop van de tijd zijn wij met z’n allen alleen maar langer en langer geworden door het uitgebalanceerde voedsel. Hierdoor is de hoogte van zitmeubelen ook mee gegroeid en is dan vandaag de dag rond de 46-48 cm. hoog. Ik kom nog steeds veel bij oudere mensen waar ik zie dat zij nog steeds op de zithoogte van 40-42 zitten. Dit lossen wij op door hogere pootjes onder de desbetreffende fauteuil of zitbank te plaatsen.

Bank op maat
Bank op maat met hier de Anemoon van maar liefst 4 meter breed.

 

Twijfelt u of heeft u specifieke wensen? Dan kunt u gebruikmaken van ons interieuradvies. Geheel gratis komt onze interieuradviseur bij u langs om u een persoonlijk interieuradvies te geven. Zoals u weet kun u ook al onze banken online kopen maar wij kopen graag bij u langs of zien u graag in onze showroom. Het maakt niet uit of u advies nodig heeft over de juiste bank, een totaal lichtplan of zelfs over een compleet nieuw interieur. Hij komt langs met meubelstoffen, houtstalen, stofstalen, documentatie, tapijtstalen, zonweringboeken en zelfs verfstalen. U kunt ook bij ons langskomen in de showroom.

Voor een afspraak met onze interieuradviseur: neem contact met ons op via 072-561 61 26 of 06-226 943 23 of mail voor een afspraak naar info@fabriekmeubels.nl

 Kijk ook eens op onze ander websites;

fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting.nl

fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.