Bank ook op maat leverbaar

Bank ook op maat leverbaar

Bij de-bankenfabriek.nl is jouw bank ook op maat leverbaar. Dit geldt voor de meeste modellen, wij hebben zowel moderne als landelijke banken en sinds kort ook Italiaans design banken. Kortom bij de-bankenfabriek is volop keus in betaalbaar en comfortabele zitmeubelen. De banken zijn uiteraard te bestellen via onze site waarbij je gebruik kunt maken van ons configuratie systeem. Zo kun je al goed zien hoe jouw bank er uit gaat zien. Betreft de keuze op een bank ook op maat leverbaar te laten maken dan helpt onze adviseur graag bij het maken van de juiste opstelling, hiervoor kun je een afspraak maken waarbij onze adviseur bij je thuis langs komt. Vaak is het handig als je eerst een afspraak maakt voor een bezoek aan onze showroom, zodat je eerst kunt voelen hoe de bank zit.

Bank ook op maat leverbaar
Bank ook op maat leverbaar hier geleverd aan een klant.

Showroom in Alkmaar te bezoeken op afspraak

Zoals hier boven al aangegeven, hebben wij buiten onze site om ook een showroom waar al onze modellen staan. Hier kun je de modellen beoordelen qua uiterlijk en zitcomfort. In onze showroom hebben wij ook nog eens veel meer stoffen waaruit je kunt kiezen ,deze vind je niet terug op onze site omdat het anders vaak te onoverzichtelijk wordt voor de klant. Maar keuze is er dus meer dan genoeg, kortom een bezoek aan onze showroom is altijd de moeite waard. Onze showroom is sfeervol ingericht en hier vind je buiten banken ook onder andere sfeervolle verlichting, kasten, eettafels en eetstoelen alles om jouw huis tot een echt thuis te maken. Bel gerust voor het maken van een afspraak met onze helpdesk, dit kan 7 dagen in de week van 9.00 tot 21.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Bank ook op maat leverbaar
Bank ook op maat leverbaar waaronder deze prachtige Italiaanse design bank

Kijk ook eens op 1 van onze andere sites waar je al onze woonitems terug kunt vinden

Bank ook op maat leverbaar
Bank ook op maat leverbaar deze grote erker bank op verzoek van een klant

Fabriekmeubels.nl

Fabriektafels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

Fabriekverlichting.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.