Bank met ronde vormen

De nieuwe trend vandaag de dag zijn grote banken met ronde vormen. Vooral een lounge aan het eind die halfrond of rond loopt is het helemaal. Echter de banken die je vind online zijn meestal vaste maten en niet geschikt voor de meeste situaties in een woonkamer. Bij de-bankenfabriek kan je elke bank met ronde vormen op maat krijgen. Wij maken deze in eigen fabriek en geheel naar eigen smaak. Daarnaast bieden wij meer dan 1000 stofkeuzes aan zonder dat de prijs verandert. Maar ook microvezel leder of echt leder behoren tot de opties.

bank met ronde vormen
Onze maatbank Viool met ronde lounge

Zoals op de foto hierboven zie je onze topbank Viool met rechts een lounge die halfrond loopt. Maar kijk ook eens naar de rest van de details, deze bank is door ons op maat gemaakt in een bestaande erker. En gestoffeerd in microvezel leder Bull Cognac. Chique en elegant tegelijkertijd en luchtig omdat deze topbank op 13 cm hoge pootjes staat. Dus wanneer je een erker hebt of een bank met ronde vormen zoekt maar met afwijkende maten eet je ons nu te vinden.

bank met ronde vo
Onze landelijke bank Anemoon met halfronde loungedeel.

Showroom

Bezoek op afspraak eens onze prachtige showroom in Alkmaar waar wij veel meer tonen dan alleen banken op maat. Naast banken geven wij complete interieur adviezen op maat. Van verf advies, gordijnen, vitrages, zonwering, buiten zonwering, vloeren hout en pvc, tapijt, alle soorten meubelen, oftewel een compleet interieur advies. Klanten komen werkelijk uit heel Nederland, België en Duitsland naar ons toe vanwege de ongekende mogelijkheden. Is jouw interesse gewekt en zou je eens langs willen komen? Bel dan gerust voor het maken van een afspraak op 072-5616126. Wij nemen 24/7 op, ook op zondag. En onze showroom is 7 dagen in de week open van 9.00-21.00 maar wel alleen op afspraak.

bank met ronde vo
Een bank die net klaar staat in onze fabriek voor een klant.

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.