bank met losse kussens

Bank met losse kussens
bank met losse kussens Hyacinth bij een klant geplaatst

Bank met losse kussens

Een bank met losse kussen heeft ten opzichte van een vast gestoffeerde bank echt wel heel wat voordelen. Ten eerste zijn de losse kussens vaak keerbaar waardoor je twee maal zo lang met de bank doet. Daarnaast zijn ze ook nog vaak wasbaar waardoor vlekken geen kans krijgen. En je kunt de kussen opkloppen zodat de bank weer een heelijk zitcomfort krijgt. Een vaste stoffering bank is daarentegen veel moeilijker te reinigen. Nu heeft dit alles uiteraard met smaak te maken want een vaste stoffering bank is strakker en ziet er moderner uit. Een bank met losse kussens is nonchalanter en zie je vaak in klassieke en landelijke interieurs.

Bank met losse kussens
bank met losse kussens. Hier de Anemoon van 4 mtr. breed met twee poefen Anemoon en een loveseat Hyacinth.

En als je nu toch kiest voor een bank met losse kussens, dan is het wellicht te overwegen om ook de romp in een losse hoes te nemen. Dan is ook de geheel bank wasbaar en is het herstofferen van zo’n bank plots een stuk goedkoper. je hebt al een mal in de vorm van de bestaande hoes.

Wij van de-bankenfabriek hebben vijf prachtige modellen zitbanken met losse kussens. De Lelie, Dahlia, Hyacint, Anjer en de Anemoon. Deze banken zijn elementen banken die je geheel naar eigen smaak kunt samenstellen zowel in model, stof als de kleur van de poten.

Elk model met los kussens is leverbaar in drie maten poefen, een fauteuil, een loveseat, drie banken namelijk de 2 zit, 2,5 zit en de 3 zitbank , dan drie banken in drie maten met een arm links of rechts, drie tussenelementen in drie maten zonder armen, een corner oftewel een hoekelement, een longchair en zelfs nog een ottomaan. Dit betekent dat je altijd de bank kunt samen stellen die geschikt is voor jou leefruimte.

banken met losse kussens
banken met losse kussens met de nieuwe collectie.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.